Sebku,chcesz jeszcze?Bałam się,że nikogo nie zainteresuję.Specjalnie dla Ciebie ogród bambusowy
i meksykański,w którym mogłabym spędzić wieczne wakacje.Skamielina z drewna , podobna do agatu na rabacie.
Te kolczaste to może niekoniecznie.
Witaj Dzidka! Miło mi,skoro podoba Ci się taki styl ogrodu.Wlaściwie chyba najwygodnejszy,przestronny,nawet nuta zaniedbania dodaje mu tajemniczości i dzikości.Nie jest zbytnio wymagający ,ekologiczny ale także jeszcze mocno niedoinwestowany.Niezbyt dużymi nakladami chyba będę go tworzyć do końca zycia.Drzewa wyrastają i odslaniaja zacienione plaszczyzny do nowych nasadzeń.Ogród powstał dla mojej córci Agusi z myślą o duzej pow.spacerowej ,dużych możliwościach odsłaniania innych widoków z róznych części ogrodu.Od wjazdu jest bardziej reprezentacyjny a w dalszej części coraz bardziej naturalistyczny aż przechodzi w część leśną.Ograniczona ilość czasu na jego pielęgnacje oraz miejsce podsunęła mi taki pomysł na nasz ogród.Na powitanie jeszcze kilka wczesniejszych zdjęć dla Ciebie. [img size=640x480]