Ewuś ... taakie kanny i cały bez mała mój zielony dobytek skromnym "conieco"??? ... no cóż musi wystarczyć ...
Gabi a na jakim etapie przejście trumienki osb w donicę? ... zamiast malowania można tynk jakiś dać i bejcę ... zapewniam łatwizna - jak nie położysz tak zaistnieje a czasami warto odnaleźć ukojenie w wyrazie artystycznym ... ład nie ład fotografuj bo tu człowieki czekają
Irenko a gdzie się podziewałaś ? ... tu się organizacja zawiązała a Irenka nic ... może i dobrze przynajmniej wciąż po polsku mówisz ... a o te limki w bukszpanach to mam kilogram do przodu ... pudło lodów poszło w rozterce
Irenka - stres pole limek ... Anula stres baobab limkowy ... o Danusi nie wspomnę bo wiadomo ... i ukojenie Ewuś jedna - pierwsza limka u Ciebie ... śliczna
ja to rozumiem ale w ilu ujęciach ja te kilka zielonych mogę przedstawiać ))) ... coś wymyślę ... ... a caryca to Katarzyna ... mamy weekend świra historycznego ... dziś Maria Antonina ...
ach, zapodziałam się u Madzi/Noemi na włościach, a z niej super hym,,,głupio nie pasuje mi gospodyni
dziś pogadałyśmy z Madzią, obejrzałam słodki, idealnie dobrany ogród, nastrój i klimat i byli goście..Ewa i jej mąż Staszek z wątku ,,Moja pierwsza hortensja w ogródku"
powiem tak, było super, ech, udało się to Ogrodowisko, albo tez trafiają tu wyjątkowi ludzie
Izuś
Kfiatek dla Ciebie, obiecany wczoraj Moja pierwsza w życiu Limcia!!!
PS.
Dlaczego sąsiedzi patrzą na mnie dziwnie kiedy biegam z aparatem i uśmiecham się do Kfiatków?
Irenka - stres pole limek ... Anula stres baobab limkowy ... o Danusi nie wspomnę bo wiadomo ... i ukojenie Ewuś jedna - pierwsza limka u Ciebie ... śliczna
moja ty pisarko...stres się już nie powiększy, kabla nie ma , fot nie wrzucam