Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Milka 23:49, 18 lip 2012

Izo, cytuję Pszczółkę, <<widziałam co nie co, żółte drzwi...fe
reszta ok
Konstancja30 23:52, 18 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Byłam widziałam conieco.

Ewuś ... taakie kanny i cały bez mała mój zielony dobytek skromnym "conieco"??? ... no cóż musi wystarczyć ...

GabiK napisał(a)
Izo, Ty urywasz kwiatki z kawałkiem łodyżki? Też się staram tak robić. Też mi się mocno rozrosły i dużo obrywania. I nie chowam, bo donica nie do ruszenia. I nie fotografuję, bo w każdy kadr włażą rośliny do wsadzenia do przyszłej skrzyni, fragmenty skrzyni i ta trumna na cały taras.
Normalnie kozę sobie baba kupiła...
Ile ja będę miała miejsca i czasu jak to skończę.

Gabi a na jakim etapie przejście trumienki osb w donicę? ... zamiast malowania można tynk jakiś dać i bejcę ... zapewniam łatwizna - jak nie położysz tak zaistnieje a czasami warto odnaleźć ukojenie w wyrazie artystycznym ... ład nie ład fotografuj bo tu człowieki czekają
Evchen 23:52, 18 lip 2012

Izuś
Kfiatek dla Ciebie, obiecany wczoraj Moja pierwsza w życiu Limcia!!!

PS.
Dlaczego sąsiedzi patrzą na mnie dziwnie kiedy biegam z aparatem i uśmiecham się do Kfiatków?
Konstancja30 23:54, 18 lip 2012

irena_milek napisał(a)
reszta ok

Irenko a gdzie się podziewałaś ? ... tu się organizacja zawiązała a Irenka nic ... może i dobrze przynajmniej wciąż po polsku mówisz ... a o te limki w bukszpanach to mam kilogram do przodu ... pudło lodów poszło w rozterce
Mala_Mi 23:56, 18 lip 2012

A ja tylko dodam.... machlować nie mam czym, ale to chyba efekt zabawy z bratem ogniem... ale baba też człowiek.. wiec człowieki czekają na fotki...
Konstancja30 23:56, 18 lip 2012

Evchen napisał(a)
Izuś

PS.
Dlaczego sąsiedzi patrzą na mnie dziwnie kiedy biegam z aparatem i uśmiecham się do Kfiatków?

Irenka - stres pole limek ... Anula stres baobab limkowy ... o Danusi nie wspomnę bo wiadomo ... i ukojenie Ewuś jedna - pierwsza limka u Ciebie ... śliczna
Konstancja30 00:00, 19 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Wreszcie doczytałam co to jest KZ20tek
A co za carycę oglądasz bo mnie zaintrygowalo??????
Cykaj fotki bo mi ich na wygnaniu brakuje!!!!
Boćkowi za bardzo rzęsami nie każ machać, bo jej te sztuczne odpaną.....
A młodej dostęp do netu odetnij aby cie na deszcz nie wyganiała. I tak jest po słowie i do pełnoletności musi się słuchać!!! Jakby rwetes byl straszny to powiedz, że Boćkowe dziecię ma w zastępstwie moją córkę, wprawdzie trochę za stara ale skoro młodego naleźy rozkręcać to może się nada????

ja to rozumiem ale w ilu ujęciach ja te kilka zielonych mogę przedstawiać ))) ... coś wymyślę ... ... a caryca to Katarzyna ... mamy weekend świra historycznego ... dziś Maria Antonina ...
Milka 00:02, 19 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

reszta ok

Irenko a gdzie się podziewałaś ? ... tu się organizacja zawiązała a Irenka nic ... może i dobrze przynajmniej wciąż po polsku mówisz ... a o te limki w bukszpanach to mam kilogram do przodu ... pudło lodów poszło w rozterce

ach, zapodziałam się u Madzi/Noemi na włościach, a z niej super hym,,,głupio nie pasuje mi gospodyni
dziś pogadałyśmy z Madzią, obejrzałam słodki, idealnie dobrany ogród, nastrój i klimat i byli goście..Ewa i jej mąż Staszek z wątku ,,Moja pierwsza hortensja w ogródku"
powiem tak, było super, ech, udało się to Ogrodowisko, albo tez trafiają tu wyjątkowi ludzie
Konstancja30 00:03, 19 lip 2012

asc napisał(a)
A ja tylko dodam.... machlować nie mam czym, ale to chyba efekt zabawy z bratem ogniem... ale baba też człowiek.. wiec człowieki czekają na fotki...

Aniu grunt, że jeszcze palcyma jako tako machlujesz po takich zabawach kamyczkami u siebie ... buźka
Milka 00:03, 19 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

Izuś

PS.

Irenka - stres pole limek ... Anula stres baobab limkowy ... o Danusi nie wspomnę bo wiadomo ... i ukojenie Ewuś jedna - pierwsza limka u Ciebie ... śliczna

moja ty pisarko...stres się już nie powiększy, kabla nie ma , fot nie wrzucam