Mój jesienny ogród
22:51, 19 cze 2012
Maju, na pewno pokażę pampasówkę, w tym miejscu ma dobrze, jest to najsuchsze i najcichsze i najcieplejsze miejsce leje na nią biohumus i EMy to może odwdzięczy się znów chociaż 1 wiechetkiem. Powiem Ci że po EMach nie znalazłem ani jednej spleśniałej truskawki, więc jest to prawdą, podobno w domu też poleżą. Pokażę dziś jak rosną moje trawki, rabata jest nie skończona, nie mam czasu żeby jechać nad rzekę na płukać sobie żwiru. Poczekam niech się woda jeszcze ugrzeje
Trawki się ruszyły nie dawno ale do mojego cukrowego nie mają szans, jest taki dorodny że jeszcze takiego go nie widziałem. Też pędzony na EMach i biohumusie, ciekawe jaką wysokość osiągnie i jakie wiechetki będą.
Zazdroszczę Ci ziemniaczków uwielbiam swoje ze zsiadłym mleczkiem i sadzonym jajkiem. Nawet ziemniaki ze swojego ogródka mają nie ziemski smak. Miałaś szczęście że burza przeszła bokiem, mi dwa lata temu narozrabiała.
Zazdroszczę Ci ziemniaczków uwielbiam swoje ze zsiadłym mleczkiem i sadzonym jajkiem. Nawet ziemniaki ze swojego ogródka mają nie ziemski smak. Miałaś szczęście że burza przeszła bokiem, mi dwa lata temu narozrabiała.