Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

noemi 09:59, 20 lip 2012

Witaj

musiałam jeszcze raz powtórzyć te zdjęcia ... wygląda to obłędnie ...też tak chcę

a sąsiad super

betysia 10:05, 20 lip 2012

Witam cieplutko noemi , jak milo !

ogladam juz ktorys raz z kolei te zdjecia i zastanawiam sie co w nich jest????
chyba musze tlumaczyc to moim ciaglym obcowaniem wsrod tych nasadzen, ktore sa WSZEDZIE co nie zmienia faktu, ze ciesze sie niezmiernie,ze Wam tak sie spodobalo!!!!
pozdrawiam
zbigniew_gazda 10:38, 20 lip 2012

Haniu , Betysiu , Alinko - dziękuję. Prawdopodobnie otrzymam zalecenie zakupu nowego różańca i to z większymi paciorkami. Pozdrawiam.
Bogdzia 10:43, 20 lip 2012

Poczytałam, pooglądałam i wyszło na to że wszyscy Ci sąsiada zazdroszczą. A ja nie bo kuraków nie jadam obojętne czy w winie czy nie.Za to róż zazdroszcze bo pięknie Ci rosna i kwitną. Pozdrówka .
betysia 19:31, 20 lip 2012

Kochani zycze Wam radosnego, slonecznego i pelnego cudnych chwil wartych zapamietnia weekendu...

... a dzisiaj " Rudbekia " w roli glownej...

do zobaczenia po weekndzie...
zuza12 21:41, 20 lip 2012

Wpadam na chwilkę, bo jestem dzisiaj wykończona. Pierwszy raz od kilku dni nie padało,więc trzeba było nadrobic zaległości. Cieszę sie, że zajrzałam do Ciebie, bo nie przegapiłam mega wspaniałego sąsiada. Mój sąsiad zawsze przynosi mi brzoskwinie. Często tez korzystam z jego budowlanego doświadczenia. Jak to mówią - dobry sąsiad - bezcenny.
Pozdrawiam i mówię dobranoc.
andziulka 22:39, 20 lip 2012

Witaj Betysiu Ciesze się, że wszystko jest ok z komputerem po zdjęciach widać, że znów tryskasz energią Twoje róże są boskie Fajnie mieć tak cudownego sąsiada. Będąc we Francji byłam właśnie pod wrazeniem uprzejmości wszystkich ludzi, których tam spotykałam. Francuzi są bardzo radośni. Chyba to ciepły klimat i słońce nastraja pozytywnie do życia A u nas wieje i leje od tygodnia
Evchen 22:48, 20 lip 2012

betysia napisał(a)
Witam cieplutko noemi , jak milo !

ogladam juz ktorys raz z kolei te zdjecia i zastanawiam sie co w nich jest????
chyba musze tlumaczyc to moim ciaglym obcowaniem wsrod tych nasadzen, ktore sa WSZEDZIE co nie zmienia faktu, ze ciesze sie niezmiernie,ze Wam tak sie spodobalo!!!!
pozdrawiam

Jak to CO W NICH JEST????.... Twoje subtelne spojrzenie na świat
Buziaczki Betyśka
Konstancja30 22:59, 20 lip 2012

betysia napisał(a)
Kochani zycze Wam radosnego, slonecznego i pelnego cudnych chwil wartych zapamietnia weekendu...

... a dzisiaj " Rudbekia " w roli glownej...

do zobaczenia po weekndzie...

jeszcze kilka miesięcy temu o istnieniu rubeki nie wiedziałam ... od kilku dni szaleństwo ... ten kwiat jest niesamowity ... u Ciebie Betysiu w romantycznej odsłonie .,. i jak zwykle ten mariaż barw ... ślicznie ...

kaisog1 22:59, 20 lip 2012

Betysia... odnosnie sąsiada..... nie wiesz, że swój swojego "wyczuje" Stąd tacy ludzie przy Tobie

Buziole