Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

AgnieszkaBK 11:38, 20 lip 2012

Aniu, miłego dnia życzę Zrób " pięć minut" dla siebie i odpocznij trochę Pozdrawiam serdecznie Zdjęcie zwierzątka zamieściłam u siebie
Mala_Mi 13:06, 20 lip 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Aniu, miłego dnia życzę Zrób " pięć minut" dla siebie i odpocznij trochę Pozdrawiam serdecznie Zdjęcie zwierzątka zamieściłam u siebie

Z braku czasu nie mam szans na zaglądanie po wątkach, ale na swój wskakuję..dlatego jak coś wstawiacie fajnego..to dawajcie sygnał jak Agnieszka Bym zupełnei nie wypadła z obiegu
hanka_andrus 13:09, 20 lip 2012

Hej pracusiu!Kawa się należy jak nic, a kto u Ciebie podaj,jak ty szefujesz?
monteverde 13:43, 20 lip 2012

asc napisał(a)
Dla Ani MOnte przerz/żedzony busz.. czyli wycięte co najmniej 3/4 ..

pochwała dla Mamy, tego im było potrzeba, Opalkę bierz na przeciery nawet dosładzać nie trzeba, już się nie mogę doczekać spotkania , aby obejrzeć Twój ogród botaniczny Aniu kwiatek dla Twojej Mamy

Mala_Mi 15:02, 20 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Hej pracusiu!Kawa się należy jak nic, a kto u Ciebie podaj,jak ty szefujesz?

Hanuś, sama sobie sterem i okrętem... sprzątaczką, szefową, kierownikiem ,dyrektorem i pania od kawy, kadrową i zaopatrzeniowcem... już wypiłam dwie i idę zalać trzecią
Mala_Mi 16:03, 20 lip 2012

monteverde napisał(a)

pochwała dla Mamy, tego im było potrzeba, Opalkę bierz na przeciery nawet dosładzać nie trzeba, już się nie mogę doczekać spotkania , aby obejrzeć Twój ogród botaniczny Aniu kwiatek dla Twojej Mamy

Dziś mama dzwoniła ze swojej działki..... wealczy ze swoimi pomidorami, bo przez przyjazd domnie..trochę jej urosły.... Ale przekażę Napewno sie ucieszy....
danuta_ 20:50, 20 lip 2012

Aniu, wpadam się tylko przywitać - pozytywna energia od Ciebie nadal działa
Bogdzia 21:32, 20 lip 2012

Ja też zaglądam. Pozdrówka.
Mala_Mi 21:34, 20 lip 2012

danuta_ napisał(a)
Aniu, wpadam się tylko przywitać - pozytywna energia od Ciebie nadal działa

Danuś...chuchnij do mnie tej moje energii i do mnie... jak bumerang.... faktem jest, że na otoczenie działam budująco, gorzej ze mną samą.... na godzinkę poszłam karmić komary i popieliłam troszkę... to juz trzecie podejście do rozsypania kory zawalającej parking... zanim sypnę..zarośnie.... i od początku..... Patrzę na to moje ogrodowisko...i łąpię sie za głowę... na co ja ludzi zapraszam.... Ale liczy sie fakt spotkania.... powtarzam to jak mantrę....
Włączyło się oswietlenie.... i znika cały kiepski nastrój.... w nocnym oświetleniu ogród jak bajka I tego sie trzymam.... jak bajka.. moja bajka
Chyba dziś idę spać.... wstanę o 4.... nadrobię dziś... w poniedziałek jestem trup.... 4 tematy obiecałam.... dam radę tylko 2..optymistycznie... Jestem słowna, słowo obiecane dużo dla mnie znaczy... czuję sie jak ...zbity pies...... Pies też chory Antybiotyk.... i małe sznase na porawę.... kolejna porcja hormonów... a to wizyta u weterynarki.... same pozytywne wrażenia..długi spacer nad Wisłokiem.... a nam zmartwienie.... nasz staruszek...chory.... to nasze dziecko..Głupio to brzmi, ale kochamy go jak dziecko, z jego wadami i zaletami... za to że jest... jakby mi ktoś powiedział, że psa można pokochać jak człowieka to bym zasmiałą mu sie w nos.... ale 11 lat temu..teraz już nie....
Oj..... u mnie zawsze coś sie dzieje... i jak toś mówi, że sie nudzi..to ja sie zastanwiam co to jest nuda????? To cyba coś takiego jak musze na coś poczekać 15 minut..... i zastanwaiam sieco mogłąbym w tym czasie zrobić... To jest nuda????
weronika77 21:36, 20 lip 2012

Aniu, i ja nieustannie Ci kibicuję.