Z braku czasu nie mam szans na zaglądanie po wątkach, ale na swój wskakuję..dlatego jak coś wstawiacie fajnego..to dawajcie sygnał jak Agnieszka Bym zupełnei nie wypadła z obiegu
Hej pracusiu!Kawa się należy jak nic, a kto u Ciebie podaj,jak ty szefujesz?
pochwała dla Mamy, tego im było potrzeba, Opalkę bierz na przeciery nawet dosładzać nie trzeba, już się nie mogę doczekać spotkania , aby obejrzeć Twój ogród botaniczny Aniu kwiatek dla Twojej Mamy
Hanuś, sama sobie sterem i okrętem... sprzątaczką, szefową, kierownikiem ,dyrektorem i pania od kawy, kadrową i zaopatrzeniowcem... już wypiłam dwie i idę zalać trzecią
Aniu, wpadam się tylko przywitać - pozytywna energia od Ciebie nadal działa
Danuś...chuchnij do mnie tej moje energii i do mnie... jak bumerang.... faktem jest, że na otoczenie działam budująco, gorzej ze mną samą.... na godzinkę poszłam karmić komary i popieliłam troszkę... to juz trzecie podejście do rozsypania kory zawalającej parking... zanim sypnę..zarośnie.... i od początku..... Patrzę na to moje ogrodowisko...i łąpię sie za głowę... na co ja ludzi zapraszam.... Ale liczy sie fakt spotkania.... powtarzam to jak mantrę....
Włączyło się oswietlenie.... i znika cały kiepski nastrój.... w nocnym oświetleniu ogród jak bajka I tego sie trzymam.... jak bajka.. moja bajka
Chyba dziś idę spać.... wstanę o 4.... nadrobię dziś... w poniedziałek jestem trup.... 4 tematy obiecałam.... dam radę tylko 2..optymistycznie... Jestem słowna, słowo obiecane dużo dla mnie znaczy... czuję sie jak ...zbity pies...... Pies też chory Antybiotyk.... i małe sznase na porawę.... kolejna porcja hormonów... a to wizyta u weterynarki.... same pozytywne wrażenia..długi spacer nad Wisłokiem.... a nam zmartwienie.... nasz staruszek...chory.... to nasze dziecko..Głupio to brzmi, ale kochamy go jak dziecko, z jego wadami i zaletami... za to że jest... jakby mi ktoś powiedział, że psa można pokochać jak człowieka to bym zasmiałą mu sie w nos.... ale 11 lat temu..teraz już nie....
Oj..... u mnie zawsze coś sie dzieje... i jak toś mówi, że sie nudzi..to ja sie zastanwiam co to jest nuda????? To cyba coś takiego jak musze na coś poczekać 15 minut..... i zastanwaiam sieco mogłąbym w tym czasie zrobić... To jest nuda????