Anka "Co by tu zrobić ?"
Ewa "popatrzmy w spokoju"
Anka "Coś bym jednak zrobiła "
Ewa "Jak tu ładnie"
Anka "A jednak "
Ewa "Ślicznie tu jest"
Anka "No wreszcie jakaś fajna fotka "
Ewa "O Marzenak nam robi zjęcie "
Bardzo dziękuję za radę.Sugerowałam się w mojej decyzji tym,że z podjazdem łączy się takie "podwórko".Tylko czysty piasek ,już dwa lata i nic się nie dzieje.Czasami jakieś drobne zielsko,ale do wytrzymania Tak wyglądał podjazd w czasie pracy, dzisiaj lepiej.To znaczy,że dopiero się zacznie.
Muszę się pochwalić bo przed wieczorem dojechały do mnie bukszpany 'wrocławskie'
Marzenko DZIĘKUJĘ za dopilnowanie zamówienia
50szt staneło na mom podjeździe. Są ogromne!
Za ciurkadłem i klonem na ścianie pojawi się...LUSTRO Mąż początkowo był na NIE, ale przytargałam małe lustro z domu, postawiłam, popatrzył, pomyślał i się zgodził Będzie w drewnianej glębokiej ramie chyba...no ale to przyszłość, chyba następny sezon dopiero, bo czaka nas za rok malowanie elewacji...a potem puszczę tam bluszcz
Między hortensjami i klonem posadziłam cisa, za jakiś czas przytnę go w ładny stożek...w planie była tam rozplenica, ale stwierdziłam, że byłoby zbyt chaotycznie...stożek wprowadzi ład pomiędzy rozwichrzone krzewy mam nadzieję
Ja jeszcze lewituję...
Kolory, zapachy, dźwięki ogrodu Bożenki
w każdej komórce ciała czuję
Ze Szczecina szczęśliwie się już melduję
i szepczę .... dziękuję
Moja relacja jutro a na dziś tylko ten widoczek, z którym zasypiam
I jeszcze sie pochwalę... M. zrobił kompostownik
No ucieszyłam się jak dziecko.. ale... troszkę mu mina zrzedła jak powiedziałam, że na ogrodowisku to radzą robić dwie komory .... Powiedział, że dorobi ... Moje Kochanie