Zbyszku, wierszyk pierwsza klasa ! a co do 40-ek to najlepszy wiek prawda dziewczyny ?
A ja na imieniny się przeprowadziłam..na stan beton na podłodze.... miałam dość dojazdów na budowę i do ogrodu....... i też troszkę po 40-tce..... Odp. ode mnie ..to białe w tle to Anabell...foto z tego roku....
Marzenki sąsiadów zazdrość do dziś zżera I dziwią się jak jasna cholera . Jak można tak na wszystko żałować I dom z odpadów wybudować ? Konstrukcję chaty ze złomu zrobili Zaś między słupy makulaturę wsadzili. Ścianki - miast po ludzku z cegły murować Zachciało się im zwykły gips stosować. Na ogrzewanie tak grosza żałować I aż biedne słonko wykorzystywać ? Podobno prąd sami robić mają I tylko na silny wiater czekają. Ps. Pozwoliłem sobie Marzenko na żarcik mały Domek macie nowoczesny , piękny i wspaniały.
Wieloszko, Marzenko dziękuję! Buziaki znad morza PS. Jak ja się straaasznie cieszę, że tak dużo 40tek jest!!!
Zbyszku, wierszyk pierwsza klasa ! a co do 40-ek to najlepszy wiek prawda dziewczyny ? Potwierdzam ! ale u mnie 4 z przodu ostatni rok hahaha
Dalsza perspektywa I żurawki w bukszpanach Żurawki i rodgersja Zakątek hortensjowy, bergenia i perowskia