Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 23:01, 02 lip 2012

Agata, przypomnij mi proszę nazwę Twojej miejscowości
agata_chrosc... 23:10, 02 lip 2012

A proszę Cię bardzo - Bunnik, pod Utrechtem
kwiatholandii 23:17, 02 lip 2012

W takim razie możemy się gdzieś w połowie drogi na kawke spotkać i kupię dla Ciebie to co potrzebujesz., albo zapraszamy do Weert. Jednak dopiero będziemy jakoś w sierpniu.
kwiatholandii 18:44, 03 lip 2012

Obiecane fotki. Ogród pomału nabiera kształtu

Prezent od Pana Trawki Mam nadzieję, że odbije i będzie piękniejsza. Za Catalpą graby.

Tył ogrodu

Moi strażnicy

agata_chrosc... 18:50, 03 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
W takim razie możemy się gdzieś w połowie drogi na kawke spotkać i kupię dla Ciebie to co potrzebujesz., albo zapraszamy do Weert. Jednak dopiero będziemy jakoś w sierpniu.

A ja jednak jadę do Polski dopiero we wrześniu, także w sierpniu będę w Holandii. Ja oczywiście też zapraszam, choć rozumiem, że z dwójką dzieci może być trudno. Najlepiej umówmy się w s'Hertogenbosch na bossche bollen! To mniej więcej w połowie drogi. No i oczywiście wielkie dzięki za propozycję zakupową! Kto wie? Jak nie uda mi się ten zakup w lipcu to być może chętnie skorzystam. Coś ta polska firma, która miała mi przysłać roślinki, nie bardzo daje radę. Jakieś ciągłe kłopoty z transportem. ALe nie tracę nadziei
Ana 20:28, 03 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)

Tył ogrodu

Jaaaki widok!!! I trawkę i kanciki masz mistrzowskie! jak na polu golfowym
agata_chrosc... 20:33, 03 lip 2012

No i proszę! A tak niedawno błoto i piach! Ale masz hektary tego trawnika! Ja to lubię sosny - one jakieś takie naturalne mi się wydają więc cieszę się, że u Ciebie są
noemi 20:49, 03 lip 2012

Bardzo fajne widoki trawka pięknie przycięta ... hihi też mam takich strażników, ale są maluchami jeszcze

Monia tą piękną surfinię też masz w TEJ (wymarzonej) drewnianej donicy ? ... a jak sadzisz rośliny w tych dużych donicach ? ... a w Holandii bukszpany w tych donicach zimują ?

bardzo mi się u Ciebie podoba ...

kwiatholandii 22:01, 03 lip 2012

Rabata z żuawkami czeka cały czas na drzewo, a kule na przeprowadzkę

Zakątek z brzozami pożytecznymi i lawendą

A tutaj trzeba jeszcze coś zmienić no i czekać na wzrost Morning Light'a. Kilka kul przymarzło. Zostały trzy.

kwiatholandii 22:06, 03 lip 2012

noemi napisał(a)
Bardzo fajne widoki trawka pięknie przycięta ... hihi też mam takich strażników, ale są maluchami jeszcze

Monia tą piękną surfinię też masz w TEJ (wymarzonej) drewnianej donicy ? ... a jak sadzisz rośliny w tych dużych donicach ? ... a w Holandii bukszpany w tych donicach zimują ?

bardzo mi się u Ciebie podoba ...

Noemi, tak surfinia pięknie w niej wygląda. W donice wkładam plastikowe osłonki. Chcę kupić dokładnie pod wymiar, bo teraz kombinuję z wypełnieniem po bokach i za dużo pracy z tym jest przy zmianie roślin. W Holandii zimują , ale ja je wysadzę chyba w grunt, bo mam ich pięć i taki mały płotek sobie zrobię. Za rok kupię nowe