Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Milka 17:41, 03 lip 2012

Ciebie Haniu wszyscy, bo tyś wielki skarb i humor i ciekawe spojrzenie na świat i potrawami co rusz jakimiś zaskakujesz, no to jest w cenie, a jak!!!
Danusza 18:20, 03 lip 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
No to ja Wam będę tej mimozy zazdrościć! Koniec "kjopka" - jak mówi sepleniąca córka moich znajomych. Jak ja kocham to drzewo! Te zółte kwiatki pięknie pachnące. Mieszkałam w Rzymie jakiś czas temu i w marcu zaczynał się festiwal mimozy...a Włosi dają je swoim ukochanym na Dzień Kobiet. Posadź ją u siebie, proszę!!! Plisss! Pregoooo! Nie wiem jak jest po francusku "proszę"....

s'il vous plaît ?

no to wpisałam a Betysia sama odpowiedziała tak to jest jak się nie doczyta do końca :0
Mala_Mi 18:27, 03 lip 2012

Evchen 20:52, 03 lip 2012

betysia napisał(a)

To po co my tyle ziemi pod te trawniki szykujemy jak one na kamieniach rosną , nie no u mnie nie chcą rosnąć, takie czary to tylko we Fancji

oj Anius... jak mam isc gdziekolwiek wsadzic chocby malutka bylinke niezbedy mi kilof... i min 30min... a wam to mimo wsztstko chyba szpadel wystarczy !!!!

Mi nie wystarczy U mnie też kilof to podstawowe narzędzie ogrodnicze
Passskudo.,... dopchać się do Ciebie nie można, tyle stron! Dopiero zaglądałam po południu a tu prosz: 28 nowych postów! .... Muszę na bieżąco czytać, bo po urlopie robotę zawalę jak będę musiała nadrabiać zaległości u Ciebie Jesteś jak pociąg nie do zatrzymania
Buziolki wieczorne
Ev
Evchen 20:54, 03 lip 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
No to ja Wam będę tej mimozy zazdrościć! Koniec "kjopka" - jak mówi sepleniąca córka moich znajomych. Jak ja kocham to drzewo! Te zółte kwiatki pięknie pachnące. Mieszkałam w Rzymie jakiś czas temu i w marcu zaczynał się festiwal mimozy...a Włosi dają je swoim ukochanym na Dzień Kobiet. Posadź ją u siebie, proszę!!! Plisss! Pregoooo! Nie wiem jak jest po francusku "proszę"....

Bitte, bitte...?????
Evchen 11:07, 04 lip 2012

Cześć Betysiu
a co to się stało, że Ciebie rano nie było?... zaspałaś?
Miłego dnia Idę plażować.
Acha.. będę kupować do siebie kolumienki - białe rzecz jasna To tak gwoli uprzedzenia Twoich myśli
Buziolki poranne
Ev
grupa_trzyma... 13:59, 04 lip 2012

Ale tu wesoło...a ja wczoraj padłam na pysk i nic nie czytałam, nic nie pisałam.
Betysiu! o zdjęcia mimozy bardzo bardzo Cię "silwuplesuję"
Haniu, Ty jak najbardziej jesteś w cenie! Za humor i ogrodnicze porady!
mira 17:13, 04 lip 2012

Beatko pozdrawiam - te drzewa oliwne muszą się podobać - graj w totka !

też mam perwoskie ale do tej pory aż tak sie nie zachwycałam , w kwietniu jeszcze wygląda kiepsko takie badylki przycięte

Hania ! - Ty jesteś bezcenna

pozdrawiam
anieszka 19:08, 04 lip 2012

betysia napisał(a)
dzisiaj bylismy w sklepie ogrodniczym i cos wam pokaze...

drzewa oliwne ...oj moje marzenie ale ceny od 600 euro do ...2.000 i wiecej

Oj przydałoby mi się takie z jedno
anieszka 19:09, 04 lip 2012

Z wrażenia to nawet po polsku nie umię pisać