Tak wiem, zrobię dziś zdjęcia tak aby było widać okolicę. Zmykam po maluchy
Tak to wygląda obecnie, rabata plewi sie dość powoli, bańki mamy zamiar wkopać w długi weekend. Po lewej stronie są róże, mają być pnące a przed nimi 3 lawendy. Dalej rabata typowo jednoroczna, przynajmniej na razie
I zakupy dzisiejsze (rząd na dole to dzisiaj robione sadzonki, )
Super te Ci wszystko rosnie! Zakupy solidne
Co do katalogu to zerknij Gosia na Allegro. Ja tam kupilam za 54 zl. Fakt nie jest to za darmo ale inaczej musialabym czekac na przyszly rok zeby cosik bylo taniej!
Messelka ma o połowę mniej kwiatów jak w zeszłym roku, jest wybiedzona mrozem ale zakwitła assets3.ogrodowisko.pl/uploads/p/13/132827/original.JPG[/img] zakwitły omiegi co ciekawe zakwitła w końcu kostkowa, ale w miejscu gdzie w ogóle nie rosła w ilości sztuk one jeszcze w innym miejscu wychodzą , ciekawe jakie będą
Aniu, piękna wiosna magnolia mnie szczególnie zachwyca, bo jak wiesz uwielbiam je
A zakupy wspaniałe, radosnego sadzenia i udanej imprezki! tyle gości, to wyzwanie!!!
Wiesz, nie wiem jak będzie z nutkajskimi, ale widać mąż doczytał, bo on je wybrał i posadził
z kolei nie wiedziałam, że anemony to zawilce sadziłam w tym roku, może przezimują i będę się cieszyć w przyszłym roku
a tak z daleka wygląda rabata z rh, a już niebawem pod mur pójdą buki szczepione na pniu tricolor i żarnowce na pniu
Za zawilce trzymam kciuki! Miałam mieć takie w bukiecie ślubnym, ale stanęło na kantedeskiach
Moje wymroziło... swoje okryj, może przezimują - śliczne są!
Rabata z rh piękna - z daleka też! Z tymi nasadzeniami w rogu, magnolią - ślicznie
A jakie ładne kulki z tych bukszpanów variegata
Cieszę się, że przypadło do gustu jak ruszy reszta, która tam posadzona czyli róże chopin i hortensje limelight, i buki, i zarnowce, to będę siedzieć i patrzeć
dzięki za rady, okryję