Trawnik w niektórych miejscach już by się chciało skosić - jutro jak będzie ładnie przejadę go wertykulatorem - może wtedy ruszy w tych brzydszych miejscach
Krokusy w tej części ogrodu przechodzą czas swojej świetności
Ale piękna wiosna... u mnie pewnie i za dwa tygodnie tak nie będzie.... krokusy wprawdzie kwitną, ale ta trawa to marzenie
Ale mam pecha! W nowym wątku już 15 stron a ja nie miałam możliwości na tysięczną stronę poprzedniego gratulacji złożyć!
Powiem tylko - gratuluję i podziwiam!!!
Joanko, teraz wiem po co tyle kiełbasy????????? Imprezka z okazji dwusetuchny.......... w takim razie ja biore małe co nieco, do wyboru i koloru i lecę Ci składać życzenia...wszystkiego naj, naj, naj. ..a resztę sobie dopowiedz sama
Bożenko, dziękuję te strony są dzięki temu, że do mnie zaglądacie.... nawet wtedy gdy mnie nie ma. Bardzo chciałabym spędzać z Wami więcej czasu.... mam nadzieję, że jeszcze tak będzie
Okrągłe kształty zawsze były mi bliskie. Nawet w domu ich pełno. Zawsze tak miałam.
W kuchni siedzimy przy okrągłym stole, na okrągłych taboretach. Nad stołem okrągła lampa, obok obrazki z okr.. motywem.
Nic dziwnego, że w ogrodzie to samo. Mieszkam w domu prawie stuletnim, setka stuknie mu za dwa lata.Nie mam tarasu, wtedy się ich nie budowało,ba...wtedy się o nich nie myślało
W ogrodzie wypoczywamy przy okrągłym stole, na okrą...placyku (nasz taras), pod okrągłym parasolem
witaj Aniu, ja tez bardzo lubię te okrągłe/zaokraglone formy...nie zawsze da się je zastosować...ale często mozna ...
bardzo ladnie prezentujesz swój ogród... ale...czekam na wiecej...
witam Cię cieplutko
............. mimo,że mrozno dzisiaj brrrrrrrrrrrrr......
masz piękny ogród !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i wieeeeeeeeeeelkie gratulacje z okazji 100