zywopłot grabowy w połowie sie przyjął ale go i tak wywaliłam. po obu sronach śś i wokół byliny i trawy i zastanawiam sie czy tam też kostek nie zrobić ale niewiem, mysle.
mocznik muszę kupić, co to wogole jest?płyn jakiś? do czegoś jeszcze?
Zboczona mówisz?
No to po prawo masz graby a po lewo co będzie? ten żywopłot grabowy przyjął się?
Liście trzymałam w workach szczelnie zamkniętych, które ponakłuwalam ale wcześniej dodałam wody z mocznikiem i ... odłożyłam za drewutnię na 12 miesięcy
mi tam sie pan krzyś z kowbojem kojarzy... no ale ja to generalnie zboczona jestem
ten front który masz na swojej grabowej u mnie był na tapecie w lutym a od tamtej pory to już plan sie zmienił na świdośliwy i kwadraty.
jestem w szoku jakie czarne te liście sie zrobily, musze koniecznie tez zebrać. w worku je trzymalaś jak dlugo? taki szczelnie zamknięty?
Robię to po raz pierwszy qpe rozsypuję na korze i posypuję wszystko kompostem ... zobaczymy jak to się sprawdzi a na hortensjową dam jeszcze przekompostowane liście debowe sprzed roku ... o takie coś udało mi się z nich uzyskać:
A kiedy realizujesz projekt frontu?
Jaaaaki kowboj Aniu?
wow tu znowu foty i to jakie! Jolka samochody Ci się pod domem nie zatrzymują?? bo ja jak widze jakiś ładny dom z ogrodem to zawsze oko na dłuzej zawieszę
Aniu umówiłam się na jutro, ale ta pogoda jest obezwładniająca. Nic zaplanować nie można.
A kolory piękne, zwłaszcza całej bylinówki bo rdest i kłosowiec jeszcze kwitnie, a brzozy zaczynają się już przebarwiać na żółto...
mi bardzo sie podoba taki styl, probuje znaleźć na pinterest więcej kostkowych ogrodów. widzę że parę takich projektów zrealizował marcus barnett, jinny blom i thomas leplat. szukam dale
Byłam, ale nic na to miejsce jeszcze nie znalazłam. Kupiłam klonika Garnet, wisienkę Kelleris ale taką zwykłą owocową i chryzantemy. No i czekam z zakupem Umbr, bo już mam dograne ze szkółką, tylko ja z koncepcją niegotowa