Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

bdan 19:22, 24 paź 2016

ren133 napisał(a)

mogłabyś sama ocenić czy prawdziwy ... może dobre światło pomogło mu dobrze wypaść ...

No na pewno to nie światło, tylko masz cudny ogród. I przypuszczam, że to właśnie zdjęcia, nie oddają całkowitego jego uroku.
ren133 19:24, 24 paź 2016

AgataP napisał(a)
Renia cudne kolory, rozchodniki pięknie się przebarwiły.. ambrowiec też się mocno stara by go zauważyć... zawilce kwitną, sama radość spacerować to Twoim ogrodzie

Rozchodniki chyba mnie lubią, ambrowiec to już od dłuższego czasu wola "patrzcie na mnie i podziwiajcie" a zawilce uwielbiam i mam nadzieję, że w przyszłym roku dadzą popis
ren133 19:25, 24 paź 2016

Juzia napisał(a)

Znów tę samą fotę zacytowałaś przede mną

Macie podobny gust
ren133 19:25, 24 paź 2016

malkul napisał(a)

cudna jest te pnie miodzio.MEGA!

też lubię ten kadr
ren133 19:26, 24 paź 2016

malkul napisał(a)

ech co tu Reniu duzo pisać. Jest cudownie.

Merci beaucoup
ren133 19:28, 24 paź 2016

malgol napisał(a)
Przyszłam podejrzeć kolejny ogród...i się zachwyciłam Masz pięknie.Po prostu pięknie! Zachwycajace trawy, buksiki... wszystko w takim ładzie, harmonii i przemyślane. Ta twoja chluba to carexy? jakie?
Znowu nabawiłam się kompleksów

Przyjemnie czyta się takie posty Dziękuję serdecznie Pewnie chodzi o carex Evergold Kompleksów u mnie? Na pewno niepotrzebnie
ren133 19:30, 24 paź 2016

Monika76 napisał(a)
Witaj Reniu. Masz zachwycający ogród, z przyjemnością dzisiaj "posiedziałam" u Ciebie zdecydowanie dłuższą chwilkę. Zorientowałam się że jesteś z okolic Łodzi tak jak ja i tu poproszę o pomoc- masz cudowną Świdośliwę gdzie taką dorodną mogę dostać. Pozdrawiam

Dziękuję za mile słowa
A z jakiej okolicy łódzkiego jesteś? Niestety świdośliwa przyjechala do mnie z daleka
ren133 19:36, 24 paź 2016

anna_t napisał(a)

Renia jak Ty masz wszędzie kore to jak rozkładasz tą qpe?

ale zmiany u Ciebie, wieki tu nie byłam! zrealizowałaś mój pierwotny plan na front tylko u mnie hortki zamiast róż miały być.
super będę u Ciebie podziwiać jak to w efekcie końcowym by wyglądało
Pan Krzyć z Jagodnicy bardzo fajny co? taki kowboj ;p

Robię to po raz pierwszy qpe rozsypuję na korze i posypuję wszystko kompostem ... zobaczymy jak to się sprawdzi a na hortensjową dam jeszcze przekompostowane liście debowe sprzed roku ... o takie coś udało mi się z nich uzyskać:

A kiedy realizujesz projekt frontu?
Jaaaaki kowboj Aniu?
ren133 19:38, 24 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Śliczne.

Ewuniu dziękuję bardzo
ren133 19:39, 24 paź 2016

Monika76 napisał(a)
Reniu jeszcze jedna rzecz. Napisałaś że na wiosnę masz zawsze dużo siewek Werbeny- ja o niej marzę, ale z nasion nie potrafiłam wyhodować, a sadzonek nigdzie nie spotkałam. Więc jak zechcesz mnie uszczęśliwić na wiosnę, to będę mega szczęśliwa.

Oczywiście, jeśli tylko będą to masz jak w banku!!! (ale przypomnij się wiosna bo wiesz tyle rzeczy na głowie, ze może mi umknąc)