aha czyli to ładne odnowione przed przyszłym tarasem to garaż? juz chyba sie orientuje powoli nie bierz mnie tylko za wścibską ja poprostu lubie mieć orientację w terenie
z czasem wszystko ładnie odnowicie i wtedy może pokażesz metamorfozę to nam szczeki z majtkami opadną!
Nie, mój ogród to jeden długi prosto kat z garażem posrodku nigdy całości nie pokazywała bo to raczej widoki nie na forum gdzie każdy pokazuje wszystko naj
Aniu plany na altana to głównie betony
Ręczę Ci, że nie dalabys rady nawet jednej ceglowki oderwać od tej zaprawy.Em zaopatrzony w dobry sprzęt klnie na ten kominek.
Kostki buksowe są od trzech miesięcy, w zamierzeniu mają utworzyć żywopłot ale tak to jest jak człowiekprzerabia kule
Polinko dobrze pamiętasz to Adagio, na razie u mnie nie zachwyca, mikry jest. Kupione w Wojslaeicach rosną dobrze, dokupiono w maju na kiermaszu niemal niewidoczne. Niezaleznie od żródła pochodzenia w tym roku furory nie zrobią
dzieki Poli.gdy wyjezdzalismy od koryt pierwszy raz powiedzielismy wlascicielom ze raczej juz sie nie pojawimy bo nie widzimy rozwiazania.a po 30 minutach of tego byl ternin,plan,omowiony sprzęt.no i sa koryta u nas
Kasia a na jaka wysokosc planujesz prowadzic kostki?
Wiesz, ja mam podobny problem ale myślę, że jeszcze rok, dwa i kostki będą widoczne. Może daj szansę swoim?
Asiu slowa uznania za upor w dazeniu do celu! Jestescie niesamowici nie keden by sobie odpuscil a Wy jak zawsze myslicie nad innym, możliwym rozwiązaniem.
Brawa dla Was za koryta!