Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 19:54, 09 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
I to mi się podoba Nie ważny dom czy inne sprawy, na gości Ogrodowiskowych najważniejsze to doprowadzić ogród do porządku. To się nazywa prawdziwe ogrodniczkowanie

Masz rację, nie pomyślałam. Może dlatego, że w domu na bieżąco człek cos robi, a ogród teraz jak półtora nieszczęścia.

Ale dla Ogrodniczki nieuprzątniete rabatki to gorzej niż "koty" przy komodzie.

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 19:22, 09 lut 2015

Do góry
I to mi się podoba Nie ważny dom czy inne sprawy, na gości Ogrodowiskowych najważniejsze to doprowadzić ogród do porządku. To się nazywa prawdziwe ogrodniczkowanie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:18, 09 lut 2015

Do góry
Iwonko już idę zobaczyć

Agato ja tam zniosę ten śnieg na początku lutego bo w końcu to nic dziwnego, ale jeżeli nie muszę się ruszać daleko z domu. Niestety drogi były dzisiaj fatalne.

Annn ja tam wiosnę zapraszam przeglądając sklepy internetowe, oferty szkółek i muszę się baaaaardzo pilnować bo plan na ten rok bardzo sprecyzowany i nie ma miejsca na nieplanowane zakupy, ale znając życie i samego siebie to wiem, że takie na pewno się wkradną
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:58, 09 lut 2015

Do góry
Kasiu Ja jestem na etapie niechęci do wszystkiego co związane z zimą, a za sportami zimowymi też nie przepadam. Życzę zatem zdrówka.

Kindzia ja dzisiaj też muszę się jakoś dotoczyć do Cz-wy, a nie znoszę jeździć w taką pogodę.

Violu to po co łyżwy, noże z kuchni przywiązać i też się pojedzie

Ewo rozwiałąś moje nadzieję, że przynajmniej w części będą lepsze drogi i mniej śniegu

Małgosiu dla mnie zima w tym roku już powinna się zakończyć, lub zbierać się do pożegnania, a u mnie nadal sypie i sypie.
Ogród cioci czyli ciociogród :) 14:34, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Łączę się w bólu śniegowym oczywiście, ciekawe ile jeszcze będziemy musieli czekać na tą wiosne.

Świstak z Michigan podobnie jak ten z Pensylwanii wywróżył w poniedziałek długa zimę. Świstaki z Ohio i Georgii z kolei zapowiedziały rychłe nadejście wiosny.
Już polubiłam świstaka z Ohio i Georgii
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:09, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Przyznam szczerze, że całej histori od początku rewolucji w ogrodzie nie znałem, ale patrząc na zdjęcia z początku i stanu obecnego to tak jakby dwa różne miejsca. Znakomity efekt
No i co najważniejsze... Niech moc będzie z Tobą i matematyką

Mi nie moc potrzebna... A wiedza, która do głowy mi wejść nie chce... Ehhh... Przynajmniej ogród się Wam podoba i to cieszy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 14:06, 08 lut 2015

Do góry
Luki malownicza biel ale wkurza mimo wszystko. Ja wolę zimę na obrazach jednak albo fotkach na FB Cmokam
Ogród cioci czyli ciociogród :) 13:27, 08 lut 2015

Do góry
Łączę się w bólu śniegowym oczywiście, ciekawe ile jeszcze będziemy musieli czekać na tą wiosne.
Ogródek Ewy 13:12, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ehh u mnie to samo ja to już chciałbym zobaczyć ten mój paskudny brudny trawnik

Byłam u Ciebie, chciałam Ci dać prezent, ale taki już masz więc chętnego szukam dalej.
Trawnik a w nim stokrotki, mniszek, czasem oset, bosa stópka ach....
Ogród z łezką II 12:41, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
No to widzę, że cały śląsk zasypało Moja siostra dzisiaj utknęła i nie wyjechała z podwórka, trzeba było odśnieżyć cały podjazd i uliczkę

My jutro rano będziemy wyjeżdżać, prosto do pracy...chyba, że nie...
Ogród z łezką II 12:32, 08 lut 2015

Do góry
No to widzę, że cały śląsk zasypało Moja siostra dzisiaj utknęła i nie wyjechała z podwórka, trzeba było odśnieżyć cały podjazd i uliczkę
Ogródek Ewy 12:30, 08 lut 2015

Do góry
Ehh u mnie to samo ja to już chciałbym zobaczyć ten mój paskudny brudny trawnik
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:34, 08 lut 2015

Do góry

Tyle śniegu nasypało

Trzeba było złapać za łopate i zacząć odsnieżać, 2,5 godzinki z głowy.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:30, 08 lut 2015

Do góry

Tutaj miejsce gdzie będzie rabatoa po zlikwidowaniu siatki, przynajmniej można pokazać jak to wygląda bo bez śniegu jest tragedia

Tutaj warzywnik jak ktoś nie poznaje

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:28, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Czuję się zacofany Fenomenu Instargrama nie rozumiem, Twittery, Aski i inne tego typu są mi do życia niepotrzebne, jedyne czego używam to Fb, a do rozmowy preferuje telefon... ehh co się z tym światem dzieje niedługo będziemy się porozumiewać za pomocą hieroglifów.
Z chęcią poczytałbym ten artykuł o hejterach... straszne zjawisko, które przechodzi najbardziej na dzieci i czasem w głowie mi się nie mieści jak osoby z podstawówki, a nawet niżej mogą się wyrażać i pałać nienawiścią i wulgaryzmem do innych... ale coś mi się wydaje, że rozwijam 'temat nie na temat'

Co do zimy... ja mam dość, dzisiaj nasypało w nocy 30cm śniegu i nie ma zamiaru przestać sypać.

Nic się nie dziej, ot postep i zmiany, immanentna cech rozowju ludzkości . Pomyśleć, że kiedyś nie było koła Zawsze powtarzam, że do jednej cechy współczesności trzeba się przyzwyczaić, do zmian

A hejtowanie pomińmy milczeniem, spśćmy zasłone milczenia na nasz sport narodowy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:26, 08 lut 2015

Do góry
Jak jeszcze gdzieś usłyszę, że zima kiepska to zapraszam do mnie, w prezencie łopata i odśnieżanie Przez noc nasypało 30cm na szczęście puchu , a nie mokrej ciapy, chociaż teraz jest zero stopni więc puszek zamieni się na mokrą ciapę.

Na dowód fotki:

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:22, 08 lut 2015

Do góry
Violu polecam się na przyszłość

Annn to, że ładnie wyglądają to jedna, ale jest jeszcze jeden czynnik... więcej się mieści jak są ciasno posadzone
Pomóżcie wyczarować mi ogród 11:10, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Coraz więcej miejsc gdzie będę się mogę się do edukować w różach Ja te trudne wybory będę miał jesienią, chociaż w lato na pewno też mnie coś pokusi... w sumie już teraz mnie kusi, ale nie mam i tak gdzie posadzić

Ach Łukasz ta różanka to straszna choroba, jak oglądam róże w necie(i czytam o nich) to ślinotoku dostaję, nic nie słyszę co do mnie domownicy mówią, o jedzeniu zapominam i całym bożym świecie i nawet wszystkie swoje oficjalne lewe pieniądze ; przeznaczyłam na róże - całe dwieście złotych Ty się lepiej zaszczep
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:09, 08 lut 2015

Do góry
Czuję się zacofany Fenomenu Instargrama nie rozumiem, Twittery, Aski i inne tego typu są mi do życia niepotrzebne, jedyne czego używam to Fb, a do rozmowy preferuje telefon... ehh co się z tym światem dzieje niedługo będziemy się porozumiewać za pomocą hieroglifów.
Z chęcią poczytałbym ten artykuł o hejterach... straszne zjawisko, które przechodzi najbardziej na dzieci i czasem w głowie mi się nie mieści jak osoby z podstawówki, a nawet niżej mogą się wyrażać i pałać nienawiścią i wulgaryzmem do innych... ale coś mi się wydaje, że rozwijam 'temat nie na temat'

Co do zimy... ja mam dość, dzisiaj nasypało w nocy 30cm śniegu i nie ma zamiaru przestać sypać.
Pomóżcie wyczarować mi ogród 11:02, 08 lut 2015

Do góry
Coraz więcej miejsc gdzie będę się mogę się do edukować w różach Ja te trudne wybory będę miał jesienią, chociaż w lato na pewno też mnie coś pokusi... w sumie już teraz mnie kusi, ale nie mam i tak gdzie posadzić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies