Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 19:18, 09 lut 2015

Iwonko już idę zobaczyć

Agato ja tam zniosę ten śnieg na początku lutego bo w końcu to nic dziwnego, ale jeżeli nie muszę się ruszać daleko z domu. Niestety drogi były dzisiaj fatalne.

Annn ja tam wiosnę zapraszam przeglądając sklepy internetowe, oferty szkółek i muszę się baaaaardzo pilnować bo plan na ten rok bardzo sprecyzowany i nie ma miejsca na nieplanowane zakupy, ale znając życie i samego siebie to wiem, że takie na pewno się wkradną
Imienniczka 13:42, 10 lut 2015

Wdepnęłam do Ciebie i utknęłam. Chyba za chwilę spalę obiad, bo nie mogę się oderwać od zdjęć Twojego ogrodu Jest cuuuuuuuudowny
Annn 19:28, 13 lut 2015

Heh skąd ja to znam... ja tam staram się nie wchodzić na allegro, bo zaraz bym coś kupiła, a dopiero potem zastanawiała się gdzie kupionego delikwenta posadę Ciężko się oprzeć, zwłaszcza że dziś jest taki wybór i różnorodność nasion i sadzonek. Mam nadzieje że uda Ci się wytrzymać i nie kupisz nic zbędnego
Madzenka 07:56, 14 lut 2015

Zniknąłeś?
zawitka 08:05, 14 lut 2015

Oblewa egzamin ha ha
Luki 19:37, 15 lut 2015

Mirko witam i zapraszam zdjęć liliowców, tych zapewne poszukujesz najłatwiej będzie znaleźć po dacie, wiadomo w lipcu największe szaleństwo.

Annn do tej pory nie uległem żadnej pokusie, zazwyczaj te internetowe zakupy mam bardzo przemyślane, gorzej jak wpadnę do dobrej szkółki i mam portfel ze sobą, jeszcze większa tragedia jeżeli można płacić kartą

Marzenko jestem, jestem. Zrobiłem sobie małą przerwe. Problemy lubią się mnie trzymać, ale zawsze musiałem radzić sobie sam to i teraz może sobie poradze.
Poza tym nadmiar wolnego czasu jest irytujący, bezczynność mnie już męczy. Lubie sobie poleniuchować, ale co za dużo to nie zdrowo, a czym dłużej to trwa tym bardziej spada motywacja do czegokolwiek. Dobra koniec tego

Sesji nigdy nie oblewałem i oblewać nie będę poza tym już od tygodnia jest po wszystkim i nawet skończyło się lepiej niż zakładałem. Chociaż żadna to satysfakcja bo to w końcu nic nie znaczące cyferki

Wiosnę w ogrodzie widać do momentu aż nie spojrzy się na zalegający śnieg.
W domu za to zawitała obficie, nastawiałem tulipanów i hiacyntów, od razu przyjemniej się zrobiło. Miałem zrobić dzisiaj zdjęcia, ale zapomniałem
Imienniczka 19:57, 15 lut 2015

Tak, szukam zdjęć liliowców. Żurawki też mnie interesują
Luki 20:25, 15 lut 2015

Mirko znalazłem na szybciora strony 298-299
290
Ogólnie od 282 jest dużo zdjęć ogrodu, żurawek lili i oczywiście liliowców
malgorzata_s... 20:29, 15 lut 2015

Luki ja już do bylinowego bym chciała Kolejna sesja z głowy? Mój Piotr też od tygodnia w domu
Katkak 20:30, 15 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Luki ja już do bylinowego bym chciała Kolejna sesja z głowy? Mój Piotr też od tygodnia w domu

Ja też bym do bylinowego chciała