A może zamiast trawnika inny kolor żwiru, ciemniejszy albo okrągła granulacja a tam tłuczeń.?
Dobre dojście i luźno.
Ewentualnie zamiast trzmieliny piennej (zbyt małej) wiśnie Umbraculifera na wysokim pniu?
W jednego Rh bym się nie "pchała" i w klonika palmowego także. Mocne formy się liczą.
Ewentualnie tu gdzie białe plamy - może być Citronelle w prostokątnych plamach.
Powinno być prosto i przejrzyście.
Danusiu dziękuję za wizytę i podpowiedzi Umbraculifera ustalona z Sylwią bardzo mi się podoba, nie wiem tylko czy poradzi sobie koło drewutni, bo tam cień jest cały czas. Hmmm czyli cisy do ziemi jednak? Nie wiem jakie one będą szerokie, bo wtedy to już w ogóle pasek mi wyjdzie
w przyszłym tygodniu przychodzą kończyć ogrodzenie. Będą montowali przęsła i bramę. Brama będzie miała mechanizm do otwierania i jakiś tam czujnik bezpieczeństwa który ma stanąć w tym miejscu gdzie widać tę rurkę. Mój M chciał tam postawić jakiś słupek na którym będzie umiezczny ten czujnik, ale jakoś mi sie to nie widzi... kombinuję na czym ten czujnik umieścić by jak najmniej szpecił?
Witaj Aniu ! A czujnika to nie umieszcza się przypadkiem na słupku ogrodzeniowym (tym betonowym)?
Cześć , piękny był dzień, słoneczny, ale w nocy chyba cosik przymrozi, zobaczymy a u mnie zimy nadal nie widać, no i dobrze, wcale mi do niej nie spieszno, bo jej nie lubię, zawsze mówię,że jak zimę przeżyję, to cały rok będę żyć
/original.jpg[/img] i bergenia kwitnie
kwitnąca bergenia o tej porze roku to bardzo miłe i piękne zaskoczenie
Cześć , piękny był dzień, słoneczny, ale w nocy chyba cosik przymrozi, zobaczymy a u mnie zimy nadal nie widać, no i dobrze, wcale mi do niej nie spieszno, bo jej nie lubię, zawsze mówię,że jak zimę przeżyję, to cały rok będę żyć
/original.jpg[/img] i bergenia kwitnie
kwitnąca bergenia o tej porze roku to bardzo miłe i piękne zaskoczenie