Wczoraj chyba był ostatni dzien ładnej pogody, ba pięknej! Odwiedziłam pobliski sklep mając nadzieję na buki z gołym korzeniem - mają być po 20 listopada. Z 2 lata temu przearanżowali sklep i zrobili takie małe ogródki - bardzo fajnie to wygląda. Część roślin to ekspozycja, ale główna część tam rośnie.
Mają też restaurację, ale tam jeszcze nie miałam okazji być. Może kiedyś jak nie będę się spieszyć do prac ogrodowych
Bardzo się cieszę ze odezwałaś się cokolwiek się działo myślami często byłam z Tobą .Nie martw się chryzantemami jak damy rade a sadzonki przezyją zimę to zrobię sadzonki na wiosnę i Ci wyslę .Wszystko dasię zrobić jak jest zdrowie--- którego zyczę ci z całego serca.
Nie gniewam się a baardzo cieszę się ze masz plany Pozdrawiam cieplutko .
Jeszcze kilka zdjęć dla zobrazowania tematu. Jak to u mnie, jest wiejsko, ale nie chcę przesadzić, bo obok jest też różanka. Chciałbym, żeby w tym zielonym czymś, też rosły krokusy, żeby optycznie łączka się powiększyła. No to tyle
Aniu, pewnie już wykopałaś i dobrze. Ja to robię jesienią albo nawet wiosną jak nie mam czasu. A zwykle jesień i zima jest u mnie tak pracowita zawodowo, że totalnie zapominam o ogrodzie.
Niestety tak jest i w tym roku
Mam trochę zaległych zdjęć.
Wrzucę żebyście o mnie nie zapomnieli
Taki był początek października
Zaglądam zawsze, jak tylko widzę, że się coś dzieje na wątku Pięknie masz i lubię oglądać zdjęcia z ogrodu.
Szkoda drzew. Klony są niestety bardzo podatne, a szkoda, bo takie piękne.