Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Wszystkiego po trochu 13:22, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

o taką mi własnie chodziło.

ja tez mam zbiornik na deszczowke i chcialam czesc podpiąc pod zbiornik a czesc pod kran rozgałezniki to u nas norma wszedzie tego pełno bo mamu kilka kranow do ogrodu piszesz zeby nie robic dlugich odcinkow a mozesz w przyblizeniu napisac jaki to dla Ciebie dlugi ))
skoro przy Twoim ogrodzie daje to rade to u mnie tez sie powinno sprawdzic . rady dla mnie to zawsze to jakich błedow unikac Dzieki wielkie )

Jolu, na pewno jeden zwój jaki sprzedają będzie dobrze, ja mam dłuższe ale nie pamietam o ile ? Jak podłączysz dwa to sprawdz i ewentualnie wtedy koryguj
Na Łowieckiej 12:08, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dopieszczasz ta Łowieckiä

Udanego dnia! Idę dopieszczać zmasakrowany trawnik
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 11:48, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak tak patrzę na mój trawnik to nawet sobie myślę że ta areacja u mnie wskazana
co miesiąc lub dwa.... takie przemyślenia mam

Ale a reakcje na ginie można robić często, bo na klas glebę i dopuszcza powietrze i Wide korzeniom
Pogubiłam się po drodze... 11:43, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
U mnie pada ....sipi i 5 stopni a za to jutro ma być lato
U mnie to samo
Pogubiłam się po drodze... 11:41, 01 kwi 2016

Do góry
U mnie pada ....sipi i 5 stopni a za to jutro ma być lato
Na Łowieckiej 11:39, 01 kwi 2016

Do góry
Dopieszczasz ta Łowieckiä
Ogród Mirelli 11:32, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wow i znajomości ogrodnicze nieźle a synuś przefajny

Jolu cieszę się z tej znajomości

Bardzo często w ogrodniczych rozmawiam z obcymi ludźmi.
Ludzie patrzą co oglądam i kupuję, ja patrzę co inni wybierają i tak czasem przy roślince ładnej się pogada i wymieni wiadomościami - no fajne to jest
Wilcza Góra 09:57, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

cudnie usmolony cudnie az mi sie chciało inaczej napisac ale nie wypada )))pozdrawiam poswiatecznie rozpieszczaj nas
ale mi ładnie napisałaś przyjmuję wyzwanie
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:17, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
fajne zakupy ja sie trzese jak moj pies jak suczke widzi tak mi sie brzoz chce ale chyba na dachu )) te brzozkowe rabaty sa piekne !!

wiesz co....no nie mogę się smiac na głos w pracy jestem ale to porównanie mna zatrzęsło w środku ze smiechu
Wilcza Góra 09:04, 01 kwi 2016

Do góry
WilczaGora napisał(a)
Mam nadzieję, że Święta mijają Wam w cudownej atmosferze.

Wszyscy najedzeni już "jak bąki" ???

cudnie usmolony cudnie az mi sie chciało inaczej napisac ale nie wypada )))pozdrawiam poswiatecznie rozpieszczaj nas
Malutki pod lasem 09:02, 01 kwi 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
I trochę mojej wiosny Niewyraźna, bo komórką Berberys, forsycja i Vanilka

ale fajnie a jak czysciuy=tko )))
Ogrodowy song 09:01, 01 kwi 2016

Do góry
ale Ty masz wiosne wow u mnie wszystko dwa razy mniejsze )

rozaneczniki tez beda pasowały .....dziewczyny maja sporo niebieskich traw i sie dobrze komponuja z reszta ogrodu wiec strachu nie ma)
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:58, 01 kwi 2016

Do góry
fajne zakupy ja sie trzese jak moj pies jak suczke widzi tak mi sie brzoz chce ale chyba na dachu )) te brzozkowe rabaty sa piekne !!
Wszystkiego po trochu 08:53, 01 kwi 2016

Do góry
mirkaka napisał(a)

Nie wiem co chciałabyś wiedzieć, Węże kroplujące kupowałam w OBI albo LM, układałam sama, łączyłam łącznikami i tyle. Może tylko to, że jak ułożysz za długą linię to zabraknie ciśnienia na końcu, więc będziesz musiała dać rozgałęźnik przy kranie i puścić równoległą drugą linię, lub porobić sekcje które po kolei będziesz podłączać. Ja mam część ogrodu podłączoną do wodociągu ale też część do zbiornika na deszczówkę. Mam takie sekcje które które podłączam do węża i podlewam partiami właśnie ze względu na to że nie mogę mieć zbyt długiej linii kroplującej. Mój ogród jest spory, więc jak masz mniejszy to będziesz zadowolona. Nie wiem czy dobrze zrozumiałaś , mam Gardenę, dostępną w supermarketach.

o taką mi własnie chodziło.

ja tez mam zbiornik na deszczowke i chcialam czesc podpiąc pod zbiornik a czesc pod kran rozgałezniki to u nas norma wszedzie tego pełno bo mamu kilka kranow do ogrodu piszesz zeby nie robic dlugich odcinkow a mozesz w przyblizeniu napisac jaki to dla Ciebie dlugi ))
skoro przy Twoim ogrodzie daje to rade to u mnie tez sie powinno sprawdzic . rady dla mnie to zawsze to jakich błedow unikac Dzieki wielkie )
Wszystkiego po trochu 06:51, 01 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Czytam u Kindzi ze masz nawadnianie z Garden. Moje chłopaki tez maja sami ochotę takie zrobić. Mozesz mi coś podpowiedzieć

Nie wiem co chciałabyś wiedzieć, Węże kroplujące kupowałam w OBI albo LM, układałam sama, łączyłam łącznikami i tyle. Może tylko to, że jak ułożysz za długą linię to zabraknie ciśnienia na końcu, więc będziesz musiała dać rozgałęźnik przy kranie i puścić równoległą drugą linię, lub porobić sekcje które po kolei będziesz podłączać. Ja mam część ogrodu podłączoną do wodociągu ale też część do zbiornika na deszczówkę. Mam takie sekcje które które podłączam do węża i podlewam partiami właśnie ze względu na to że nie mogę mieć zbyt długiej linii kroplującej. Mój ogród jest spory, więc jak masz mniejszy to będziesz zadowolona. Nie wiem czy dobrze zrozumiałaś , mam Gardenę, dostępną w supermarketach.
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 22:24, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Piękne masz dekoracje

Trawnik mam roczny i go aerowalam o wertykulacji napisałam u mnie

Słoneczko mam a Ty?

Jolu, idę czytać Wczoraj padało i zimno, za to dzisiaj ładnie i ze słoneczkiem Po pracy zdążyłam zasadzić kulę bukszpanową i przerzucić cały kompostownik

Moje ukochane miejsce na ziemi 22:07, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Agatko Ty piękna i ogród Ci piękniej

Dobrze już promanal zaliczyłas

Jola fajnie Cię widzieć
Moja codzienność - ogród Oli 21:19, 31 mar 2016

Do góry
Dubelek ☺
Moja codzienność - ogród Oli 21:19, 31 mar 2016

Do góry
Nie pokłuj się kobitko
Ranczo Edy 20:25, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak ja lubię Twoje widoki zawsze pachnąco; )

Dziękuję kochana cieszę siem bardzo Wiesz kobitko rozszyfrowałam twoje szafirki boskie będą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies