Żeby nie było że zaglądam to wpiszę się ale sama nie wiem co radzić: na zdjęciu takie rozmieszczenie wygląda dobrze, ale brzozy fajne jak rosną w kupie a nie pojedynczo, więc trudno mi rzec czy będzie dobrze.
hmmm faktycznie na tych zdjęciach nie widać czy te brzozy będą tworzyć mini zaganik czy będą w rzeczywistości oddalonymi bardzo od siebie drzewami pojedynczymi ale brzóz nigdy za wiele
Wiem wiem ze rozowe ale urody im nie odmowie.
Ja bym to rozwazyla (z ta brzoza) moze nawet nie jedna tylko przemysl jak bedziesz pilnowala tego ze bedzie rosla w trawniku-podsadzisz czyms,bedziesz wycinac darn? A pojazywas gdzies rysunek ogrodka na mapce by widziec to z gory?
No właśnie, tylko one w takim rozmieszczeniu rosłyby prawie w grupie tylko jedna poza tą rabatą. Korci mnie bardzo posadzenie drugiej brzozy z tej samej złotej odmiany co ta wysoka ale nie chcę też przedobrzyć..
Jeszcze chwilę a pomyślę, ze się łamiesz co do różu
Chciałam, żeby po prostu rosła w trawie bez żadnego podsadzenia żeby nie przesadzać. Bardzo podobają mi się drzewa wokół których tylko dokładnie jest wycięta darń.
Nie mam żadnej mapki z naniesionymi rabatami. Muszę pomyśleć żeby to zrobić kiedyś w wolnej chwili
Ilona, zobacz do mnie...potrzebna pomoc;jak przeleciałam wczoraj Twoje posiadłości to już na bank przekonanie u mnie, że dobrze doradzisz.
s.183.Masz u siebie dereń ?..skłaniam się ku niemu.