tez zwrociłam uwage na białą ścianę, dało by rade tam np drzewo szczepione na wysokosci gornej tujek zmieścić?pień na tych 30cm spokojnie tylko niewiem ile na korone u sasiada miejsca
najpierw pomyslalam o platanie bo nie masz ale za szeroki...moze..ooooooo 3 amamnogawy??
nie słyszałaś?na środku różanki wyobraź sobie..bo się pomylilam z tymi golasami zimą i myślałam że to hanne
Renia a może to wejście do wglębnika tak nierówno, niesymetrycznie zrobić ze tak lekko w prawo plyty by się kierowały
i powiem Ci że może zeby było inaczej niz wszędzie to płyty nie w poziomie a w pionie polozyć? ja tak coś kombinuje ale musze sobie zrobić z papieru szablony i ułozyc, pokombinować
Marzena ślicznoty pokazujesz Kasya widzisz Iwona już poradziła znawczyni janiny Ania kocur sliczny ale przede wszystkim ma polować! Anita mój M się ucieszyl ze wkoncu doszedł jakiś chłop do domostwa bo tak to sam z babami jest a jakie sa oznaki swierzbu? jak bedzie troche bardziej zadomowiony to wezmę go do weterynarza zarejestrowac i niech luknie na niego co podac, bo robaki tez chyba ma :/ hortki po 22zł.
Aniu to przekaz ode mnie synowej ze dla mnie jest mistrzynią! nawet sobie nie wyobrażam jaki ona ma kosmos, pewnie bo zaśnięciu dzieci godzinę medytuje
no to udanej imprezy, spokojnej i bez nie miłych niespodzianek
Chłopak raczej na pewno zmień imię na Dzidka jak ma pchły to wystarczy kupić kropelki i dać na kark - ja swojemu kupiłam i wyniosło mnie to zaledwie 10 zł, zobacz też czy nie ma świerzbu w uszach - mój niestety ma i obecnie mu to leczę i tutaj już drożej bo kosztowały mnie 75 zł ale trzeba to wyleczyć ponieważ z czasem od tego pasożyta kot może stracić słuch.
Mój Filemon też był taki dziki jak go przywiozłam razem z drugim kotem Tygryskiem ( niestety Tygrysek zginął ) to na ręce nie mogłam wziąć bo od razu całe podrapane a teraz siedzi na rękach jak dzieciak i w ogóle taki leloch twój też się oswoi tylko trzeba trochę czasu z kotem spędzić żeby przywykł do ludzi
W jakiej cenie sadzonki Diamantino? są dosyć rozrośnięte i ładne tej odmiany akurat nie mam a bardzo mi się podoba muszę jakieś miejsce wykombinować
No ja na tyle przepadłam, że już wszystkie sprzedające mnie znają i rabat od razu dostaję.
Boscobel moim zdaniem nie pasuje do Summer Song. Bosco jest w morelowo-kremowym delikatnym różu a Summer to pomarańcze jak by nie było. U mnie ciemna, zgaszona ceglasta. Ja Summer zestawiłam z kremowo-morelową Capri, obok dostanie prawie białą Claire Austin. Na tej rabacie mam jeszcze Port Sunlight i Minervę, Lavender Ice ale to po drugiej stronie. Na razie mają przerwę w kwitnieniu ale ze 3 strony wcześniej jest zdjęcie jak stały obok siebie.
Bosco śmieci, ja usuwam kwiaty bo nie lubię płatków rozsianych po rabacie.
U mnie chrzciny w niedzielę, wiec walczę w ogrodzie, domu i przy garach.. co prawda w garach niewiele jest po mojej stronie, ale nawet trochę to wyzwanie godne medalu olimpijskiego..
Pozwolisz, że Twój post zacytuję mojej synowej.. ona ma dwóch rok po roku.. nawet kaszka już wyszła uszami.
Nie mam czasu na pakowanie Ale biało-rózwe lawendy dostały nowe lokum.. wyciepałam co innego.. a w ich miejsce posadziłam niebieskie lawendy O)gólnie cały dzień była z prawej flanki na lewą... i 100 km w nogach.. i gdzie ja zadołowałam tawułki???? Hmm.. ot skleroza
Patrzę na foto że je wykopałam i dałam gdzieś...
A i włosy dalej w żywicy.. brak spirytusu
oj to jak ja bym miala na miejscu taki ogrodniczy to tez bym przepadła...jezu i jak jeszcze kobitka by pieknie o różach opowiadała to M jak nic by o rozdzielność wystąpił
Boscobel na szybko poczytałam to jest fajna, zdrowa, pachnie. ona kolorystycznie pasuje obok summer?
edit ona śmieciuch czy obcinać trzeba?