Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

anna_t 10:02, 20 sie 2016

ren133 napisał(a)

Aniu Nawet ja nie pamiętam dokładnie na której stronie jest to podsumowanie Dzięki umyśle ścisły

bo ja Cię śledzę bacznie kochana tylko nie zawsze się odzywam bo tu za mądre rozmowy toczycie ale jestem z Toba!
anna_t 10:03, 20 sie 2016

new dawn tez bym chetnie wyprowadziła za dzialkę bo śmieciuch okropny..
ren133 14:54, 20 sie 2016

Juzia napisał(a)
Co za metamorfoza!!!
Czadersko

Juzia No nie powiem ... z tego miejsca jestem naprawdę zadowolona ... jeszcze jak podrosną tujki i ŚŚ wyprowadzę, dojdzie żwirek i ławeczka to będzie fajnie
ren133 15:14, 20 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
Bajkowa przemiana!

Ta zmiana jest mega!!! Teraz jeszcze błądzę jeśli chodzi o ten kawałek ogrodu

Na wiosnę planujemy "umeblować" wgłębnik, wygładzić i umalować donice ... ale to nie załatwi sprawy bo ciągle coś mi tu nie pasuje ... chyba chodzi mi o dysproporcje między wysokimi tujami a niskimi donicami ... brakuje mi średniego pietra tutaj albo jakiejś architektury ... ale jakiej? Nie daje mi spokoju tez ta biała ściana Tam po lewo od wgłębnika ma być niska donica i drzewo ... nie wiem jeszcze jakie ale po głowie chodzi mi grab wielopniowy Tylko gdzie takiego dostać?
No i brakuje przejścia z tarasu do wgłębnika ... tylko jak to zrobić kiedy prostokąt żwirowy przed tarasem (między donicami) mija się z wejściem do wgłębnika?
ren133 15:15, 20 sie 2016

anna_t napisał(a)

bo ja Cię śledzę bacznie kochana tylko nie zawsze się odzywam bo tu za mądre rozmowy toczycie ale jestem z Toba!

O jak miło
ren133 15:16, 20 sie 2016

anna_t napisał(a)
new dawn tez bym chetnie wyprowadziła za dzialkę bo śmieciuch okropny..

a gdzie u ciebie jest ND?
ren133 15:24, 20 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Dopiero teraz zobaczyłam że tą rabatę że ścianką widzisz z tarasu, gdzie ja wcześniej miałam oczy, chyba wzrok skupiłam na szałwiowej super wygląda. A wgłebnik masz po przeciwnej stronie tej rabaty? Jakoś to sobie próbuje wyobrazić

Amelio
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ... Tak z tarasu mam widok na ściankę i rabatę ze ŚŚ a jak spojrzę z tarasu w drugą stronę to jest wgłębnik. Może tylko raz czy dwa pokazywałam wcześniej takie ujęcia dlatego może nie kojarzysz
ren133 15:24, 20 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Przyszłam sobie powzdychać na dobranoc, ale już te fotki widziałam
Przyzwyczaiłam się, ze nienadążam, a tu jestem na bieżąco
Buziak i miłych snów

Iwonko
Zwolniłam trochę tempo
ren133 15:28, 20 sie 2016

beata_m napisał(a)
Renia cudna grabowa (to jest fastigiata?), pięknie i z klasą na froncie (ambrowiec?) Koło ścianki - miodzio, juz o tarasie nie wspomnę uwielbiam takie widoki strasznie choruję na meble tarasowe, ale eM mnie wstrzymuje ... najpierw donica przy tarasie dopiero wtedy dobierzemy meble a do donicy to pewnie jeszcze z jeden sezon ehhh

Dziękuję Beatko za miłe słowa Ale muszę przyznać, że u Ciebie równie pięknie a już tej architektury ze ściankami narożnymi to ci zazdroszczę Warto poczekać ... wyczekane bardziej cieszy

PS Drzewa rozpoznane na szóstke
ren133 15:29, 20 sie 2016

lojalna_ napisał(a)

Reniu pieknie u Ciebie . Fotki z tarasu takie eleganckie ) bardzo lubie do Ciebie zagladac. Juz Ci zawilce zaczynaja fiu fiu

Takie komplementy z Twoich ust niezwykle cenne Buziaki Miło, że do nas wróciłaś