Juzia No nie powiem ... z tego miejsca jestem naprawdę zadowolona ... jeszcze jak podrosną tujki i ŚŚ wyprowadzę, dojdzie żwirek i ławeczka to będzie fajnie
Ta zmiana jest mega!!! Teraz jeszcze błądzę jeśli chodzi o ten kawałek ogrodu
Na wiosnę planujemy "umeblować" wgłębnik, wygładzić i umalować donice ... ale to nie załatwi sprawy bo ciągle coś mi tu nie pasuje ... chyba chodzi mi o dysproporcje między wysokimi tujami a niskimi donicami ... brakuje mi średniego pietra tutaj albo jakiejś architektury ... ale jakiej? Nie daje mi spokoju tez ta biała ściana Tam po lewo od wgłębnika ma być niska donica i drzewo ... nie wiem jeszcze jakie ale po głowie chodzi mi grab wielopniowy Tylko gdzie takiego dostać?
No i brakuje przejścia z tarasu do wgłębnika ... tylko jak to zrobić kiedy prostokąt żwirowy przed tarasem (między donicami) mija się z wejściem do wgłębnika?
Amelio
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ... Tak z tarasu mam widok na ściankę i rabatę ze ŚŚ a jak spojrzę z tarasu w drugą stronę to jest wgłębnik. Może tylko raz czy dwa pokazywałam wcześniej takie ujęcia dlatego może nie kojarzysz
Dziękuję Beatko za miłe słowa Ale muszę przyznać, że u Ciebie równie pięknie a już tej architektury ze ściankami narożnymi to ci zazdroszczę Warto poczekać ... wyczekane bardziej cieszy