Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogródek Agam 08:24, 22 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Na efekty prac poczekam, bo jestem bardzo ciekawy
Buksiki powinny odżyć, ale ja na twoim miejscu zrobiłbym im jakąś cieniówke przez te obecne wysokie temperatury, no i żeby słonko ich mocno nie paliło

Myślałam nad tym i na tym temat zakończyłam , miałam tylko czarną agrowłókninę.
Dzisiaj rano nie wyglądały źle, wlałam pod każdego z 20 litrów wody. mam nadzieję że przetrwają do popołudnia.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:54, 22 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Telegraph garden po prostu cudowny troszke bałaganu, troszkę elegancji i prostoty, nowoczesności...genialne i jeszcze Diamond Chair jako meble ogrodowe... słów brak.
Chciałbym zobaczyć takie cudeńka na żywo.

W sumie to mamy się lepiej bo możemy podziwiać całoroczne CHFS w twoim ogrodzie i nie zaprzeczaj bo inspirujesz się najlepszymi, a sposób w jaki przenosisz to do ogrodu jest perfekcyjny

Łuki jak już urosna moje graby a'la. Luciano to mój mistrz zmieni styl i trzeba bedzie rabaty na nowo czochrać? Całe szczęście że zmienia styl. ... Bo ja taka uporządkowana nie jestem i lubie to poczochranie ujęte w formalne ramy
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 22:15, 21 maj 2014

Do góry
No i gdzie te zdjęcia, gdzie rośliny
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:11, 21 maj 2014

Do góry
Telegraph garden po prostu cudowny troszke bałaganu, troszkę elegancji i prostoty, nowoczesności...genialne i jeszcze Diamond Chair jako meble ogrodowe... słów brak.
Chciałbym zobaczyć takie cudeńka na żywo.

W sumie to mamy się lepiej bo możemy podziwiać całoroczne CHFS w twoim ogrodzie i nie zaprzeczaj bo inspirujesz się najlepszymi, a sposób w jaki przenosisz to do ogrodu jest perfekcyjny
Ogród z łezką 22:01, 21 maj 2014

Do góry
Kasiu polecam się na przyszłość
Bogusiu, musiałem zrobić przecież przeszpiegi przed waszym przyjazdem
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:59, 21 maj 2014

Do góry
Zakupy oglądałem już wcześniej w różnych wątkach i widziałem
Teraz trzeba posadzić, ale wydaje mi się, że z miejscem chyba nie masz wiekszych problemów, bo mimo, że już bardziej orientuje się w ogrodzie mam wrażenie, że jest ogromny i nie jedno jeszcze się zmieści
Ogródek Agam 21:54, 21 maj 2014

Do góry
Na efekty prac poczekam, bo jestem bardzo ciekawy
Buksiki powinny odżyć, ale ja na twoim miejscu zrobiłbym im jakąś cieniówke przez te obecne wysokie temperatury, no i żeby słonko ich mocno nie paliło
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:46, 21 maj 2014

Do góry
Kasiu dziękuje bardzo. Rojniczki zabiore w sobote, ale te prosto ze skalniaka też będą
Mimo, że szkółka nie jest wymuskanym centrum ogrodniczym, co zobaczycie... jest moją ulubioną.

Bogusiu z ogromną chęcią pojade przy okazji zawsze coś sobie zabiore
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:38, 21 maj 2014

Do góry
Dzisiejsze zakupy, jestem tylko zawiedzony, że nie było żurawek, które koniecznie są mi potrzebne, ale w tym temacie mnie już trudno dogodzić No i w końcu mam swoje Evergoldy. Te pełniki to nie wiem jakim cudem się w bagażniku znalazły... to było silniejsze, pełne kremowe... cudo

Chyba jeszcze tak okazale u mnie nie kwitły kwasoluby, pomijam fakt, że posadzone są drastycznie blisko i we wrześniu wszystko do przesadzenia... cóż błędy młodzieńczej niewiedzy.

Zajawka obecnych prac wybaczcie tą plantacje chwastów... 10 minut temu wróciłem i chwaściorów już nie ma.
Ogród z łezką 20:37, 21 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Byłem, oczy w szkółce nacieszyłem i mam dobre informacje szczegóły już pisze na pw bo zapomne.

Super te Twoje informacje Jeszcze tu, oficjalnie, dziękuję Luki
Ogród z łezką 20:13, 21 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Byłem, oczy w szkółce nacieszyłem i mam dobre informacje szczegóły już pisze na pw bo zapomne.

No nie ładnie żeby nie poczekać na koleżanki
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:04, 21 maj 2014

Do góry
Kasiu byłem zobaczyłem i kupiłem
Info szczegółowe wysłąłem na pw.

Aniu a mocno dostane bo nie wiem czy sobie jakiejś poduszki nie zabrać na sobote
Żurawki i rojniki będą i nie znikną, chociaż dzisiaj w szkółce Pani postraszyła mnie nową chorobą żurawek, strach się bać, ale ja się tak łatwo nie dam, rdza na liściach mi nie straszna.

Nowe roślinki zakupione, fotki będą później. Trzeba iśc posadzić
Ogród z łezką 16:38, 21 maj 2014

Do góry
Ogród z łezką 08:48, 21 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Kasiu jade jutro do Bylinowego, może coś sprawdzić naocznie ?

Interesuje mnie : przetacznik Christa, jeżówki żółte i czerwone, ostróżki niebieskie z białą muchą, carex buchanani. Jeżeli możesz, to zobacz w jakim są stadium i ceny
Z góry dziękuję
Rododendronowy ogród II. 07:22, 21 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Oj, ale ten Odnowiciel ładny, już nie wiem na co się zdecydować, a mam miejsce tylko na dwa krzewy.
Bożenko masz jeszcze troszke miejsca na skalniaku?

Kiedyś miałam skalniak ale drzewa mi go zarosły i już nie mam, ale np przy kaskadzie zawsze moge coś dosadzic, ale nie oczekuje prezentów i nie zaprzątajcie sobie tym głowy.
Ogród w skali mikro cz.II 22:50, 20 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Koniecznie nowy wątek będziesz musiałą założyć z samymi zdjęciami i oczywiście w setkach nam pokazać
spoko Łukasz .. Damy radę .. Jak szefowa nie założy , to ja to zrobię ... Musi na takie coś być osobny wątek
Ogród cioci 21:55, 20 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Tak jadę i teraz chucham i dmucham, żeby znowu coś nie stanęło na drodze.

No to się pilnuj Do zobaczenia
Ogród w skali mikro cz.II 21:54, 20 maj 2014

Do góry
Koniecznie nowy wątek będziesz musiałą założyć z samymi zdjęciami i oczywiście w setkach nam pokazać
Ogród cioci 21:53, 20 maj 2014

Do góry
Tak jadę i teraz chucham i dmucham, żeby znowu coś nie stanęło na drodze.
Ogród z łezką 21:49, 20 maj 2014

Do góry
Kasiu jade jutro do Bylinowego, może coś sprawdzić naocznie ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies