Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Miłkowo - sezon 2016-2022 06:31, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja tam nie widzę fontanny - widzę barokowego rzygacza Albo sikające putto

Idealnie by pasowlał taki rzygacz ze ścianka Chronosa
http://chronos.com.pl/pl/c/Fontanny%2C-krany%2C-poidla/25

Irenko a łuki i mur jednak bym odnowiła na taki kolor jak będzie wygladać fontanna (jasny piaskowiec, jasno szary?)
Boćkowe perypetie ogrodkowe 02:53, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Bociuś...

Co do mnie to .....

Sebek....
I o sobie na początku, żeby potem nie zapomnieć...

Milo, bociuś się poczuje jakby nigdzie nie odlatywal
Coś jeszcze, coś więcej... 23:54, 22 mar 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Mamy niedosyt fot!

Ja też - oprostestuję własny wątek!

Do Boćka leć - skrót machnąłem
Boćkowe perypetie ogrodkowe 23:52, 22 mar 2016

Do góry
Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:29, 22 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Krzak po krążku - uwielbiam podpowiedzi naszych telefonów Macham wieczornie

Nom wieczor bardzo intensywnie, zakwasy gwarantowane
Ogród Cioci cz. 3 23:24, 22 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Świetne dekoracje Mi stokrotki w domu nie chciały rosnąć - kwiaty szybko oblatywały i nie puszczały pąków - ciekawe jak będzie u Ciebie?

Poeksperymentuję Zawsze mogę wysadzić do ogrodu
Ogród z łezką II 23:21, 22 mar 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

Jeszcze kupa przed nami.
Na ten rok mam plany znowu
Teraz, jak pojedziemy, muszę ciąć lawendy i róże, wykopać wrzosy, wykopać żurawki i rogownicę. Zrobić sadzonki z żurawek. Potem podział rozplenic, rozkopanie łezki, bo chcę jednak agro szkółkarskie pod kamyki podłożyć (już się martwię jak damy radę ją założyć, bo przecież tam rośnie trochę kulek i stożków buksikowych...i nie tylko), dokupić kamyków. Potem wysadzenie wszystkiego z tej wąskiej rabaty pod sąsiadami i posadzenie jak trzeba. Potem wykopy pod nawadnianie. I bieżąca robota Ciekawe czy mi czasu i sił starczy

Rysia Ci nie wypożyczę, w dwóch domach okna umył, zajechałabyś mi go

Żurawki mi, po tym planowanym wykopywaniu, zostaną jeszcze tylko w jednym miejscu. I pewno w przyszłym roku też je wymienię na coś innego. Jeszcze mi ich opuchlaki tam nie żrą, ale mi wyrastają bardzo do góry i też do odmłodzenia się nadają.

Ale roboty wymyśliłaś! Mi z planów ogrodowych zostało tylko zrobienie mebli - u mnie 2016 ogłaszam sezonem lenia Kto się dołączy?
Miłkowo - sezon 2016-2022 23:18, 22 mar 2016

Do góry
Ja tam nie widzę fontanny - widzę barokowego rzygacza Albo sikające putto
Tu ma być ogród :) 23:16, 22 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ahhhh, aż szkoda oddawać

jeszcze 3 jaja czekają na udekorowanie, więc oddaję bez żalu, a Mała tak chciała jutro zabłysnąć w grupie strusim jajem, że nie mogłam jej odmówić
Tu ma być ogród :) 23:13, 22 mar 2016

Do góry
Ahhhh, aż szkoda oddawać
Typografia ogrodu 21:57, 22 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie mogę przeżyć tych bukszpanów - do kul podchodzę z miłością, tak zostałem wychowany na forum

A chcesz patyki Silver Dollar? Bo będę ciąć - tylko nie wiem czy po świętach czy przed - Babcia zadecyduje i jej poglądy nt. pracy w wielki tydzień

Sebku wiem ze kula=ogrodowisko i dlatego mam ich troche.ale ja jakby nie patrzeć rosliny traktuje uzytkowo.nie potrzebowalam juz kul a upychanie ich na.sile groziloby przesadzaniem za rok.

A co do hortek to milo z.epytasz ale mam juz sporo patyczkow i to z dwoch źródeł,zeszloroczne sadzonki,jesli Ewa sie nie rozmysli to tez jej sadzonki.wiec powinno wystarczyc.moze ztwoje komus innemu sie przydadza.
A jakby pech mial spasc na Ciebie to nie tnij lepiej u Babci
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:55, 22 mar 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
nie mam fot

No jak to tak? Ranisz mnie
Ogród Cioci cz. 3 21:53, 22 mar 2016

Do góry
Świetne dekoracje Mi stokrotki w domu nie chciały rosnąć - kwiaty szybko oblatywały i nie puszczały pąków - ciekawe jak będzie u Ciebie?
Coś jeszcze, coś więcej... 21:50, 22 mar 2016

Do góry
Milka napisał(a)
O zbieraniu siana doczytałam, za fotami biegałam i nic...lilie posadzone, ciekawe czy zakwitną

Były przecież foty Może nie za dużo, ale zawsze coś
Coś jeszcze, coś więcej... 21:48, 22 mar 2016

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Dzięki.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:48, 22 mar 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
nie mogę się napatrzeć na Twoje dekoracje

Ja też - a zielony jestem z zazdrości jak mech na wianku
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:39, 22 mar 2016

Do góry
Krzak po krążku - uwielbiam podpowiedzi naszych telefonów Macham wieczornie
Typografia ogrodu 21:37, 22 mar 2016

Do góry
Nie mogę przeżyć tych bukszpanów - do kul podchodzę z miłością, tak zostałem wychowany na forum

A chcesz patyki Silver Dollar? Bo będę ciąć - tylko nie wiem czy po świętach czy przed - Babcia zadecyduje i jej poglądy nt. pracy w wielki tydzień
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:04, 22 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Tez jestem po drapaniu trawnika Pokaż ten porządek!
nie mam fot
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 20:56, 22 mar 2016

Do góry
Dekoracje wow! U mnie będą tylko narcyzy w szkle z Ikei... Ale na tych świąt nie lubię, wiec idę po najniższej linii oporu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies