Napiszę tak.... nie Kondzio ,ale Konrad... przyjąłeś na klatę jak trzeba

Teraz jesteś moim super kolegą

Ja też biorę wszytko na klatę chociaż baba ze mnie.............. stąd ten mikrospoijny wzrost i cycki rozmiaru nie wielkiego... (po 22 wiec mogę trochę ointymnych częsciach ciała napisac

)
Kanciki wymiatają. przyjdę na lekcje..... zmian na kawałku frontu z żurawkimi dla mnie super.. za rok jak się rozrosna będą cieszyć naprawdę oko kazdego...... Rozjaśnij drugą cześc koniecznie.. za monotonna... Mój warzywniak wygląda tak samo wiec .... nie przejmuj się.....
A grilu zazdraszam pozytywnie.
I taki Kondzio mi się podoba....

Próbuj., eksperymentuj, walcz z losem, a nie sie poddawaj....

Tak jak pisałam do projektwoania jestem noga.. ja muszę widzieć naocznie, aby coś pomyśleć... i wymyslec....
Nigdzie nei znajdziesz tylu bezinteresownych osób co na Ogrodowisku.. to jest fenomen w sakklai światowej.... korzystaj z tego i nie marudż więcej....... jeden smerf maruda wstarczy,,,, cieszsięzyciem... za krótkei by narzekać.
Słup z winobluszem.. strzał w dziesiątke.
Wrzosy... zrób wielkie wrzosowisko... lilie bym z niego usunęła... albo posadziła w jedną plamę... a reszta wrzoski.. moje ulubione roślinki..lilie też... i lilie rosną w kwaśnej ziemi.. wszystkielilie białe w jedno mijce bym dała.. a wrzosy w wielką plame.. zrób zdjecia z innego ujęcia wrzosowiska....