Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:53, 18 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)

M stwierdził, że jak kupiłaś sobie to dlaczego nie używasz..a czym się to różni.. kazałam mu kupić sobie dmuchana lalę w odpowiednim sklepie i sprawdzić!

Umarłam.

ja też to na pewno zapamiętam na wieki

Kasiu, no teraz jak Majowie odwołali koniec świata, jest szansa na te wieki!!
pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:48, 18 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)

M stwierdził, że jak kupiłaś sobie to dlaczego nie używasz..a czym się to różni.. kazałam mu kupić sobie dmuchana lalę w odpowiednim sklepie i sprawdzić!

Umarłam.

Tessi....żyjesz mam nadzieję!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:47, 18 gru 2012

Do góry
monitka napisał(a)

Umarłam.

Boskie

pozdrawiam Irenko

i wzajemnie, was obie
Zielony galimatias 09:31, 18 gru 2012

Do góry

Ubawiłaś mnie w moim wątku, Mój Człeku na swoim miejscu
Kofam Cię Normalnie nienormalne, ale tak jest
W Gąszczu u Tess 07:53, 18 gru 2012

Do góry
Nastrój mój obecny? Taki sobie.
Świąteczny? No, jeszcze nie bardzo widoczny, bo białe cyklameny i jeden wianek adwentowy świąt nie czyni

Ale dzisiaj w nocy natura pięknie zadbała o nastrój świąteczny za oknem
Wczoraj się martwiłam jeszcze, że cała pierzynka spłynie. A dziś jest cudna, biała, gruba pierzynka na wszystkim!
Napadało chyba z 15 cm śniegu. Ja się strasznie z tego cieszę, M. nie bardzo.
Buziaki dla wszystkich
Znowu na wsi 07:48, 18 gru 2012

Do góry
Jolu, jeśli mogę się wypowiedzieć co do wianka, to moim zdaniem słusznie kalie Cię rażą - zupełnie nie pasują do całości. Taki kwiatek do kożucha. Wianek poza tym elementem ładny jest. Wywal bez żalu te kalie.
Buziaki
Mój kawałek raju II 03:56, 18 gru 2012

Do góry
Ewa,Haniu, Zeta, Agnieszka, Tess, Basiu, Reniu dziękuję wszystkim za odwiedziny, trzecia noc nie moja, dorwała mnie grypa jelitowa jak tylko wróciłam z warmińskiego, już tam coś się zaczynało dziać, jestem bardzo osłabiona, cały dzień przeleżałam w łóżku pijąc wodę z miętą i biorąc stoperan, okropieństwo taka niemoc, ale myślę, że do świąt dojdę do siebie, bo czeka mnie jeszcze przed wigilią wyjazd do O., żeby znowu piec włączyć bo na święta na Warmii zapowiadają w nocy nawet -16 st., włączę piec i wrócę nad morze, może nic się nie stanie, bo przecież nie będę tam sama siedziała przez święta

Agnieszka te ciasto nazywa się przekładaniec serowo - makowyJutro się będę lepiej czuła to napiszę Ci przepis, teraz nie chce mi się schodzić po zeszyt na dół

Basiu trochę odtaje to prześlę Tobie białego ciemiernika

Cieszę się , że podoba się sposób ze skrzynką pozdrawiam wszystkich serdecznie zostawiam Wam kwiatki i idę się położyć , bo ledwo siedzę, zaległości nadrobię jutro
W Gąszczu u Tess 23:42, 17 gru 2012

Do góry
Kochani, jakoś tak hurtem może odpowiem.

Lubię jak choinka jest ubrana na kilka dni przed Wigilią, bo wówczas wcześniej (i dłużej) czuję, że idą Święta. Ale nie mam pojęcia, jak to będzie w tym roku i wpadam już w przedświąteczny stres.
Jestem chora i choć już najgorsze minęło, to jednak nie wychodzę z domu.

A tyle jeszcze spraw do załatwienia:
prezenty nie wszystkie kupione,
drzewko w doniczce (serb) okazało się nie najlepszym pomysłem - marne i rachityczne jest w porównaniu z tym, co zazwyczaj mieliśmy. Dziecięcie lat 25 oprotestowało pomysł, by takie drzewko było naszą choinką, bo (cytuję): "przez 25 lat było ładne duże drzewko, a teraz takie coś",
zakupy spożywcze nie zrobione,
prezenty niezapakowane...

W dodatku i córkę dwa dni temu choróbsko dopadło (oczywiście, zaraziłam ją ja, tak jak wcześniej mnie M, a M - syn) . Dopadło i dość mocno trzyma.

Konkurs rozstrzygnięty, bardzo mnie ucieszyła wygrana Zbyszka i Pszczółki, i ubolewam, że Bogdzia nie dała się przekonać iż jej opowieść ma prawo brać udział w konkursie.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:00, 17 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)

Umarłam.

ja też to na pewno zapamiętam na wieki
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:25, 17 gru 2012

Do góry
monitka napisał(a)

Umarłam.

Boskie

pozdrawiam Irenko

Hahaha! Super!
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 21:02, 17 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Czy ta piękna śnieżna pierzynka u Ciebie nadal jest?
Bo u mnie już drugi dzień pada deszcz i topi pierzynkę, nad czym bardzo ubolewam. Bo tak bardzo chcę, żeby te młode nasadzenia dobrze przetrzymały zimę.
Buziaki

Witaj Tess!
oj tak - też mam nadzieję, że wszystko dobrze przetrwa. Nadal sporo śniegu i dosypuje czasem, choć drogi czarne. Wczoraj trochę padał deszcz, ale w nocy już śnieg.
Ściskam!
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:32, 17 gru 2012

Do góry
Bardzo lubię lilie... u kogoś. U mnie jakoś ich nie widzę (co nie jest trudne, bo ich nie mam)
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:32, 17 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)

Umarłam.

Boskie

pozdrawiam Irenko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:27, 17 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)

Umarłam.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 19:27, 17 gru 2012

Do góry
Dziekuję za życzenia zdrowia nie mam weny do pisania. Czekam na święta, nawet mi się focić nic nie chce
Daneczko, Urszula, Tess, Wieloszko, Kasiog , Łosiu, Justynka - dzieki za wsparcie
Kasik oj wybrałam się na nartki
Joanko - zaraziłaś mnie!
Syla - u mnie nie tylko wius ale i brak zapalu do robienia czegokolwiek
Bożenko objezałam Pszczółke u Mai albo Maję u Pszczółki
Anitko - W górach czeskich pełno śniegu.
Irenko a to może mnie uratujesz bo bombki z alle nie dotarły, bąbel to pryszcz
Konstancja - ty od mycia okien będziesz chora!
W Gąszczu u Tess 14:26, 17 gru 2012

Do góry
Tess dziękuję ,gratuluję spostrzegawczości
To pokaż tą choinkę
Martkam
Będę później
Kolorowe rabaty 14:11, 17 gru 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Piękna ta choinka (z ubiegłego roku), szczególnie podobał mi się aniołek.
Nie jestem zwolenniczką ubierania choinki w wigilię. Za późno, ja chcę czuć atmosferę świąt wcześniej.
Buziam

(z ubiegłego roku) -

Wiesz Tess m późno choinki przywozi ...

Dziękuję za komentarz do choinki
Pozdrawia
Mój kawałek raju II 13:10, 17 gru 2012

Do góry
Aniu, fajny sposób z tą skrzynką na pietruszkę. Taki prosty, a taki genialny.
Dzięki
Kolorowe rabaty 13:07, 17 gru 2012

Do góry
Piękna ta choinka (z ubiegłego roku), szczególnie podobał mi się aniołek.
Nie jestem zwolenniczką ubierania choinki w wigilię. Za późno, ja chcę czuć atmosferę świąt wcześniej.
Buziam
Pszczelarnia 13:00, 17 gru 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies