Zyskuje czas na dom ale niestety w pracy to często katastrofa bo nic nie zaplanujesz Mnie teraz takie wolne nie na ręke niestety, ale co zrobić, oby się często nie powtarzało...
Bardzo się ciesze że zaopatrzyłam sie w materiały do roboty bo ruszyłam pełną parą
Jeżeli miejsce szczepienia, to jest to zgrubienie na zdjęciu (a zakładam, że tak), to żadna z części nie wyrasta poniżej.
Lepszego zdjęcia nie dam rady zrobić
to masz dublety myslalam ze swoje astry wszystkie porozdawalam a to tu wychodzi jakis, to tam. Bedzie kolorowo. Chce jeszcze dokupic chryzantem, w sobote moze wyskocze do szkolki po klony dla Wusiaka to zobacze co maja z jesiennych.
A mój dzielny Tato, ledwo Go z oczu spuściłam , wziął i ściął leszczynowe krzaczydło z wgłębnika Przyznaję, jestem trochę w szoku, bo miałam wrażenie, że w pewnym momencie był hamulcowym , a teraz normalnie szaleje
Elu mało w tym sezonie zdjęć robiłam ale znalazłam takie w różnych fazach rozwoju.
Dziś jest już prawie bez liści nie ciekawie wygląda.Najładniejszy jest latem.
Ela, jak chcesz żeby ładnie zadarniło, to turzyce (Carex) sadź jako najniższe piętro Najlepiej te, które tworzą rozłogi, czyli Morrowa 'Ice Dance'.
Turzyce półceń i cień lubią. Choć słońce też zniosą, tylko trzeba im wody dać.
Pod brzozami mogłabyś zrobić pole z seslerii. Popatrz jak ładnie wygląda u Joanny Kurp. To sesleria sadleriana. Ona doskonale radzi sobie pod brzozami