W ogrodzie u Aguniady
08:41, 11 sty 2012
Bożenko, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa! zdjęcia w tym wątku są zrobione częściowo zwykłą cyfrówką (starym aparatem Sony, np. róże na pierwszej stronie), a niektóre już moim nowym nabytkiem - lustrzanką... mogę Ci doradzić, żeby nie robić zdjęć na automacie, tylko pobawić się funkcjami... aparaty cyfrowe, nawet nie szczególnie zaawansowane, mają różne opcje z których warto korzystać... no i nie robić na szybko, tylko się przygotować, i cykać jak najwięcej zdjęć - tu nie ma kliszy na szczęście 
Joluś, te skrzynie z różami spędzają mi sen z oczu, ale chyba już sobie ułożyłam w głowie jak to będzie wyglądało
Irciu, fajnie, że mnie tu odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa
brzozowy zagajnik ma właściwości kojące i relaksujące... jak nikt nie widzi, to przytulę się czasem do którejś brzozy, żeby odgoniła moje bóle głowy 
zdjęcia z różami pnącymi w kompozycji z powojnikiem nie mam jeszcze - różyce dosadzałam jesienią... mam nadzieję, że pokażą w tym sezonie swoje piękno!

Joluś, te skrzynie z różami spędzają mi sen z oczu, ale chyba już sobie ułożyłam w głowie jak to będzie wyglądało

Irciu, fajnie, że mnie tu odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa

zdjęcia z różami pnącymi w kompozycji z powojnikiem nie mam jeszcze - różyce dosadzałam jesienią... mam nadzieję, że pokażą w tym sezonie swoje piękno!