Super pomysł Ciekawe tylko co na to mój M
Ale spotkanie koelktywne przy winku to megasuper pomysł
Już mam koncepcję zakątku tylko nie do końca znów wiem gdzie są wysokie drzewa i gdzie dają cień Ja sobie rezerwuję kącik rh
Megi - bez obaw, będę pokazywać bo jest dość widowiskowa
Aniu - jak miło Cię znowu widzieć. Cieszę sie, że podoba Ci się ten zakątek
A ja znowu mam do Ciebie sto pytań Pozdrowienia
Tess -
Nie zepsuty.
Na dachach samochodów zaparkowanych na ulicy był biały szron
A dziś u mnie piękna słoneczna pogoda, co może oznaczać, że znowu noc będzie bardzo zimna...
Domek ogrodnika i kompostownik bardzo mi się podobają, masz zdolnego (i chętnego do takich robót) Męża
Ogromne zmiany widze, no, rwiesz do przodu, że hej Zostaw coś na przysżły rok, bo jak wszystko zrobisz w tym, to zanudzisz się w przyszłym)))))))
O przesadzaniu się nie wypowiadam - ja cały czas sadzę i przesadzam, więc nie mogę radzić komuś żeby tego nie robił
Ale mam obawy, czy to ma sens. Tylko że ja muszę wsadzić, bo mam rośliny w doniczkach. Zimy w doniczkach nie przetrzymają))))))))))
Jak to niedostępna????
Włąśnie przejrzałam wątek, nazwy róż sobie powypisywałam, smaku narobiłam, już zamawiać chciałam...
A tu - niedostepna?
Ta najśliczniejsza???
Monic, masz cudne róże.
I ogród z rabatami w angielskim stylu - cudny
Tess no ja też sobie narobiłam ochoty ale cóż, na razie trudno ją dostać, przynajmniej internetowo nie znalazłam dostawcy w Polsce.
Ale jest jeszcze jedno ładne cudo podobne: First Lady, dostępna i też piękna
Bożenko, jesteś cudowna
Dziękuję Ci, bo nareszcie prawdziwie szczerze się dziś uśmiałam.
Fajne określenie
Strasznie mnie to denerwuje jak się napiszę i wszystko znika, ale pewnie każdy się denerwuje.Jeden klawisz mogli dac gdzie indziej i by już tych przesyłek w kosmos nie było. Pozdrawiam Tereniu.