Ufff.. więcej skandali nie było....... tylko trafki dostały florowit z czymś, że nawet moje potffory się wstydzą że tak wolno rosły.... a myślałam, że szybko.. tylko moje nie dostały niczego
Nie wytańczyłam się, bom była bez M.... wiec miałam tylko partnerów z łapanki...
Na szczęście trochę młodzieży bawiło się w grupie
A co do twego ogrodu, to Magnolia ubrała moje myśli w ładnie słowa.... nie pamiętam której już mówiłam, że lubię twój ogród bo ...
Goniak i Kuklik, obie przesympatyczne
i Magnolia, jak fajnie było ja widzieć, romantyczna dziewczyna, a jak powiedziała, że ma dorosłą córkę, to mało nie padłam z wrażenia
Basia, Ania, Bożenka, Myszorek, Halinka i Aldonka...a i kawałek Wiesi
Ania z Wieloszką
Joasiu, Winchester już jest pokazowy, jest widoczny, ale sporo moich róż ledwo od ziemi odrosła, kwiecia mają po jednym czy dwa i nie widać ich wcale wśród innej zieleni .
Basiu, coś mi się wydaje, że wzbogacisz swoją różaną kolekcję , ale to dobrze, jeżeli wybierzesz fajne odmiany to z pewnością będą cieszyć Cię przez cały sezon. Tak jak mnie .
Ociu, widziałam, ładna .
Macham również .
Moja kocimiętka też zasłania, nie wiem, czy jej nie przesadzić jednak..
Hej Magnolio, bardzo się cieszę z Twojej wizyty .
Już Ci mówię co i jak
Ta okrągła rabatka, przerobiona z 'jeża'
wygląda teraz tak:
To wejście, gdzie robiłyśmy plamy z kocimiętki i jasnych róż
efekt
widok w drugą stronę
A tu siatka (kłopotliwy sąsiad), gdzie sadziłam cisy (wciąż są malutkie)
jej róg
i teraz
i dalszy ciąg
i teraz, ale muszę zrobić fotkę z góry, choć jeszcze szału ni ma
Larissa może u Ćwika? Może tam by jeszcze była .
Pozdrawiam, buziam :**
Ania...twój ogród zachwyca,kule super!
Jesteś dla mnie autorytetem,nawet opowiadałam wczoraj na imprezie o tobie
...praca,dzieci i ogród perfekcyjny...chcieć to móc!
A większość tylko narzeka,ale podobno my Polacy już tak mamy
Spotkanie super,oglądałam zdjęcia i się zachwycałam,ogrodami...wami
Buziaki!
Anula ja tez dorzucę swoje trzy grosze. Byłam u Ciebie i bardzo mi się podobało.
Twój ogród ma czar starego założenia, miesza się tam nostalgia i patyna domu z energią młodych ludzi.
Świetne połączenie.
Wpadłam w sobotę na moment na forum, ale miałam tylko chwile , a tyle do napisania tylu osobom .
Tobie chciałam napisać że jesteś taka jak się spodziewałam- jak Twój ogród- oroczy, kobiecy , ale z pazurem, dynamiczny.
Oczywiście mam niedosyt spotkania.
Buziak
No właśnie Megi , to spotaknie powinno być 2-3 dniowym maratonem, koniecznie z 'posiadówką' przy ognisku. Nie zostałby może wtedy taki niedosyt, że migneły nam tylko osoby do których zmierzaliśmy wolnym krokiem....
Chętnie bym z Tobą pogadała, choć chwilę. I jeszcze z tuzinem co najmniej osób
Ewelinko, nie mam wątku, ale założę, nie ma wyjścia, już przysięgałam.
Chciałabym zmienić coś w ogródku by stał się on ładniejszy, przedstawię Wam kilka fotek z moimi krzaczkami
magnolia, która w tym roku kupiłam posadzona przy krzewuszce cudownej
Muszę TO napisać, jako że Magnolia nie posiada wąku (o zgrozo!), ale obiecała poprawę. Magnolio patrząc na Ciebie u Anuli jaśmin z magnolią pomyliłam jesteś niesamowita, ciepła, wrażliwa. Pomyślałam taka młodziutka dziewczyna a ma taką wiedzę, takie doświadczenie...po tym jak powiedziałaś o najstarszej lattorośli szczękę z ziemi podnosiłam podziwiam!