Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

gierczusia 21:27, 02 wrz 2013

anna_g napisał(a)

Anita - dzięki za pocieszenie to szkoda że mamy tak daleko mimo wszystko - przydałby mi się taki "mobilizator" jak Ty... zwłaszcza że mnie zaraziłaś zaprawianiem i pieczeniem ostatnio Pozdrawiam

Nooo właśnie przerabiam pierwsze w życiu ogórki kiszone
gierczusia 21:32, 02 wrz 2013

Nooo magnolia parasolowata ... Szczena mi opadła ... Już się Syla ostatnio śmiała ,że mi protetyka na forum poszuka .... Muszę zaraz wylukać w necie co to za cudeńko .. Ale nawet liście ma śliczne ... Przesadzaj. , według mnie , po co ma wyschnąć... Jak nie daj Boziu zapomnisz podlać....bo i przyrost mają całkiem spory
gierczusia 21:33, 02 wrz 2013

Nooo i jak tam fatalńie -spoko ..... U mnie narazie spokojnie... Myślę ,że burza będzie jutro......

Buziam ....,. GoRrrąco
anna_g 09:12, 03 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!!!!!! Ty hodowca jesteś!!!!!!! Jak będziesz sprzedawać w kolejce stanę

Kindzia, jeśli przeżyją zimę i nadal będziesz chętna to jedna jest Twoja Zapisuję I tak będę szukała dla nich fajnych ogrodów
anna_g 09:12, 03 wrz 2013

GosiaJoanna napisał(a)
WOW super trzymam kciuki za maleństwa

Dziękuję GosiuAsiu Ja też trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo Wszystkiego dobrego.
anna_g 09:13, 03 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo właśnie przerabiam pierwsze w życiu ogórki kiszone

No proszę U mnie kiszone to zawsze teściowa robi w ilościach hurtowych to ja sobie marynowane i takie tam
anna_g 09:18, 03 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Nooo i jak tam fatalńie -spoko ..... U mnie narazie spokojnie... Myślę ,że burza będzie jutro......

Buziam ....,. GoRrrąco

Dzisiaj "zniszczyłam życie" starszemu synowi (czyli "spoko") bo mu KAZAŁAM pod rygorem kary straszliwej iść do szkoły w butach (czyli nie z trampkach szmacianych lub rozlecianych niemal adidasach z przetartymi podeszwami ) bo rano lało ja z cebra u nas... Ponoć to straszny obciach i to jeszcze w pierwszym dniu... Z parasolem już się nie wygłupiałam... Zobaczymy co będzie jak wróci - może mi jakoś wybaczy

Magnolii parasolowatej to ja Ci już nie proponuję na Twoje areały. Same jej liście mogą mieć do 60 cm średnicy No chiba że... upchniesz Buziole
ka1sia 15:03, 04 wrz 2013

Ania, no wreszcie jestem i czytam, że dziecku obciachu narobiłaś no wiesz... uff...dobrze, że ten parasol odpuściłaś oj, te nasze dzieciaki... buziam, Anulka i biegnę popatrzeć, co tam nowego w Twoim ogródku
Mala_Mi 16:00, 04 wrz 2013

O kurcze... ale ci urosły..... nic tylko pogratulować sukcesu 7 magnolii parasolowatych
gierczusia 18:10, 04 wrz 2013

anna_g napisał(a)

Dzisiaj "zniszczyłam życie" starszemu synowi (czyli "spoko") bo mu KAZAŁAM pod rygorem kary straszliwej iść do szkoły w butach (czyli nie z trampkach szmacianych lub rozlecianych niemal adidasach z przetartymi podeszwami ) bo rano lało ja z cebra u nas... Ponoć to straszny obciach i to jeszcze w pierwszym dniu... Z parasolem już się nie wygłupiałam... Zobaczymy co będzie jak wróci - może mi jakoś wybaczy

Magnolii parasolowatej to ja Ci już nie proponuję na Twoje areały. Same jej liście mogą mieć do 60 cm średnicy No chiba że... upchniesz Buziole

Mammmma ... Nooo jak się mogłaś tak narazić ??....buty ???... Nooo fto to widział ??.... Ale mam nadzieję ,że nie muszę przybywać , aby Cię zeskobać ze ściany , czy inkszych elementów ??

Daj znać , jak tam akcja " wybaczenie "

Aaaa... I rozumię ,że jak tylko uda mi się upchnąć , to magnolię dostanę ??... Bo nie wiem czy się załapię do kategorii " ładny ogród "...

Buziam Aniu