Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród z platanem. 22:40, 26 lut 2015

Do góry
Filipie masz jakieś fotki z Gardeni?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:36, 26 lut 2015

Do góry
Myślałam, że Gabi wróciła....
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:31, 26 lut 2015

Do góry
Kaśka nie łudź się , oby się udało szturmem 5 kulek kupic....
Lawendowy zawrót głowy 21:57, 26 lut 2015

Do góry
Ja mam fiskarsa noźyce, są leciuteńkie i mają długie rączki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:51, 26 lut 2015

Do góry
Danusia chyba już buszuje po Gardeni?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:49, 26 lut 2015

Do góry
Zdecydowałaś się na Gardenię?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:44, 26 lut 2015

Do góry
Rench napisał(a)

Co to masz za cudeńko ? Aż tyle kwiatów na jednej gałązce ?

Niestety NN...chyba wszystkie katalogi polskie przejrzałam i jej nie moge zidentyfikowac. Własnie tak obficie kwitnie na jednym pędzie.
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:34, 26 lut 2015

Do góry
Oj sabaciK się szykuje porządny. Mitełki wyczyszczone?
Lecę w kulki... 21:33, 26 lut 2015

Do góry
Mam nadzieję, ze jednak dojedziesz.....
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 21:32, 26 lut 2015

Do góry
Dalej bidulo chorujesz? A ja śpię... Jakaś osłabiona jestem, ale w wekend na Gardeni a w niedziele na nartach doładuje akumulatorki
Co z tym ogródeczkiem począć 21:26, 26 lut 2015

Do góry
Gdybyś chciała bladoróżowego powojnika to po,ecam clematis Pillu - rosnie u Robaczka, prawdziwe cudo.
Prurpurea plena elegans ma zalediwe 2-3 m
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:23, 26 lut 2015

Do góry
Sebek na Dursban za wcześnie zdecydowanie. Grunt musi miec temeprature min +12 aby gaz zadziałał
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:20, 26 lut 2015

Do góry
Oglądałam dzisiaj forsycje w miescie, lada dzien i zaczna pekać!
Ogródek Iwony 21:08, 26 lut 2015

Do góry
Lawendę naleźy ciąć w półkole na 10-cm - koniecznie na półokrągło nie płasko. W sieci jest sporo rysunków jak to robić
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:02, 26 lut 2015

Do góry
Krkousy u Ciebie juz szaleją?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:16, 26 lut 2015

Do góry
Milka napisał(a)
karabela.....napisałam u ciebie, tys miejscowa, to osobiście wpadaj po kępkiwariują, juz tak wysoko buja

gierczusia.....dałam pokaz z cięcia, może będzie pomocne, jak tak tnę, nie pokładaja mi się i oczywiście bardzo radykalnie skróciłam te na pniu, po raz pierwszy, bo to od ubiegłego roku u mnie, okaże się czy źle czy dobrze, dzięki

paniprzyroda....wiosna juz wszędziezacznie sie szaleństwo i nawał fotek

Madżenka....nie robiłam nic w kolejności, tylko rzucałam sie raz tu, raz tam
grabiłam liscie i igliwie z tamaryszka, ależ tego było, jeszcze raz muszę przelecieć, ale juz w miare jest

kolejne czyszczenie tutaj, z tych stuletnich liści to na kilka rat do zbierania, tu też pzrycięłam hortensje

wycięłąm wszystkie hakone, Elata i Red barony wkoło rh

tnąc hortki, patyki upychałam w różne miejsca, między innymi do tych donic, jak co rok i mam gratis ozdobę cały sezon, wszytskie sie przyjmują
ziemia jest z dużą domieszka piachu

Ech,jak te rododendrony zakwitną,będzie dopiero szał !

Forsycjom pąki nabrzmiały,jeszcze chwila i róże pociachamy , zgodnie z procedurą Aż jestem ciekawa,jak moje werbeny zimę przetrwały,wysiało mi sięich mnustwo w tamtym sezonie.
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 11:52, 26 lut 2015

Do góry
Beata Szemusia właśnie takiego głosu nam wczoraj było trzeba Pewnie zrobię trochę pojedynczo, trochę podwójnie i zobaczę. Chociaż domniemam, że im bliżej końca pikowania tym częściej podwójnie będzie szło
Ja wysiałam tyle co zebrałam, nie to, żebym nie miała gdzie posadzić, ale ilość mnie zaskoczyła

Eda no widzisz, to znaczy, że jednak muszę też je chociaż trochę okrywać i nie ma co dziury w całym szukać Tylko teraz to już chyba nie będzie tak zimno, żeby je chronić? U mnie liście boczne też takie podmrożone czy podeschnięte, ale nie ruszałam ich jeszcze. Chodzę szukam czy tulipany wychodzą, ale nic, a nic jeszcze nie widać. Liliowce za to już wychodzą Puki co mokro i śpiąco

Madżenka słonecznego dnia życzę

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:15, 26 lut 2015

Do góry
eda....Edytko, Kasiek mówiła aby nie ciąć, poczekam, bo ja chcę aby mi kratke i wstretna budke z narzędziami zarosło

adom1206......Agnieszko miło, że zagladaszco roku róznice i co roku te nasze wiosny jednak sie wyrównują

Madżenka...udanej wyprawy

Mala_ Mi....u mnie w lasku wszytskie w kondycji, a tam niby sucho i to mnie zastanawia, pozostałe nędzne widziałaś....mam do pzresadzenia białe kulki dzwonka Poszarskiwego, pójda na miejsce tych zdechłych żurawek
o tu są bezproblemowe, tam gdzie domek letni i w samym lesie i koło róż i brązowych traw, wszytsko raczej suche stanowiska

AgnieszkaW.....Aguś, naprawdę nie jest źle u ciebie, u mnie tak samo właściwie było w styczniu, 1 dzień miałam snieg, teraz deszcz by sie przydał, choc ziemia nie jest sucha o dziwo
zobacz jak trzmielina ta srebrzysta wspina sie po berberysie, ciężko ja ciać, takie koło wielkie, musze na nią włazić....i znowu pranie, uwielbiam jak sie suszy na powietrzu

lojalna_....oj dawno u ciebie Jolu nie byłam, nadrobię, obiecuję tak..komary, muchy i pajaki rzadzą, sasiadki koty przyłażą i poluja na moje kosy, a przeciez one dbaja o ekosytem, oczyszczają robale i teraz z kotami walczę
brunery juz w takim stadium
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 07:49, 26 lut 2015

Do góry
karabela.....napisałam u ciebie, tys miejscowa, to osobiście wpadaj po kępkiwariują, juz tak wysoko buja

gierczusia.....dałam pokaz z cięcia, może będzie pomocne, jak tak tnę, nie pokładaja mi się i oczywiście bardzo radykalnie skróciłam te na pniu, po raz pierwszy, bo to od ubiegłego roku u mnie, okaże się czy źle czy dobrze, dzięki

paniprzyroda....wiosna juz wszędziezacznie sie szaleństwo i nawał fotek

Madżenka....nie robiłam nic w kolejności, tylko rzucałam sie raz tu, raz tam
grabiłam liscie i igliwie z tamaryszka, ależ tego było, jeszcze raz muszę przelecieć, ale juz w miare jest

kolejne czyszczenie tutaj, z tych stuletnich liści to na kilka rat do zbierania, tu też pzrycięłam hortensje

wycięłąm wszystkie hakone, Elata i Red barony wkoło rh

tnąc hortki, patyki upychałam w różne miejsca, między innymi do tych donic, jak co rok i mam gratis ozdobę cały sezon, wszytskie sie przyjmują
ziemia jest z dużą domieszka piachu
Ogródek Iwony 23:56, 25 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Kasiu, exel chyba jest najlepszy na takie notatki. Tylko, jak masz dane na dwóch kompach i w jednym zmienisz dane, to niestety nie masz aktualizacji na drugim kompie. Lepszy jest dysk wirtualny, np. Google +
Pomysł na arkusze fajny. Ja też podzielę arkusze tematycznie. Ale dołoże nr stron w osobnej rubryce i rubrykę z tematem do sortowania.

Dlatego polecam ipad i archiwizację automatyczna notatek (i nie tylko) w chmurze i na wszystkich urządzeniach . Nie ma nic lepszego jak te same notatki na komorce w czasie zakupów ogrodniczych
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies