Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

sarenka 10:59, 24 lut 2020

deszczowymaj napisał(a)

O widzisz ..a ja nigdy nie sugeruję się księżycem ..tymi fazami i całą resztą aaa i może dlatego tak kiepsko mi to wszystko wschodzi ?

Ja też nie. Spróbuję posiać tak w tym roku

deszczowymaj napisał(a)

Ja to uwielbiam, mam bzika takie małe zboczenie

Spróbuj koniecznie to uzależnia

Jestem za
gosika67 12:40, 24 lut 2020

Jarzmianki bardzo mi się podobają i przymierzam się do nich ale myślę o gotowych sadzonkach. Jak ruszysz z tymi siewkawi do ogrodu, jak zaczną kwitnąć, to dopiero będzie widok. Pozdrawiam.
deszczowymaj 13:23, 24 lut 2020

sarenka napisał(a)

Ja też nie. Spróbuję posiać tak w tym roku

Proszę o bieżące relacje
galgAsia 13:33, 24 lut 2020

deszczowymaj napisał(a)

Madziu nie ma co podziwiać ..serio tym razem coś słabo mi te wysiewy wschodzą i jeszcze walka z nieszczęsnymi kubkami z tektury ( masakra ..parę sztuk już wyleciało na śmietnik, zostały pożarte przez spleśniałego grzyba)

O kora przekompostowana..to jest to też nie mam zamiaru innej używać..wspaniały wynalazek

Madziu zdążysz wysiać ..toć to dopiero luty na mnie nie ma co patrzeć bo ja to bzika mam

Buziak
Asiulku, jeśli Cię to choć trochę pocieszy - ja też mam wrażenie, że w tym roku jakoś słabo idą te wzrosty... I pojęcia nie mam, dlaczego...
deszczowymaj 13:35, 24 lut 2020

gosika67 napisał(a)
Jarzmianki bardzo mi się podobają i przymierzam się do nich ale myślę o gotowych sadzonkach. Jak ruszysz z tymi siewkawi do ogrodu, jak zaczną kwitnąć, to dopiero będzie widok. Pozdrawiam.

Jeżeli zależy nam na szybkim efekcie to oczywiście, że lepiej kupić gotowe sadzonki
Te z wysiewu potrzebują czasuuu przynajmniej dwóch sezonów aby jakoś wyglądać

a te uparciuchy jarzmianki ..jak do tej pory wcale mi nie wykiełkowały , także możliwe ,że też będę zmuszona kupić gotowce

Odpozdrawiam
deszczowymaj 13:41, 24 lut 2020

galgAsia napisał(a)
Asiulku, jeśli Cię to choć trochę pocieszy - ja też mam wrażenie, że w tym roku jakoś słabo idą te wzrosty... I pojęcia nie mam, dlaczego...

No nie ukrywam Asiu, że pocieszyłaś mnie nic tak nie ucieszy Polaka jak niepowodzenie także u innych

a tak na serio u mnie to chyba splot nieszczęśliwych zdarzeń (zapomniałam jak Ty na to mówisz)

nasiona z nowego niesprawdzonego źródła, nieszczęsne spleśniałe kubki i brak dodania drobnego żwirku do ziemi w celu zwiększenia przepuszczalności ..noo
galgAsia 13:43, 24 lut 2020

KOINCYDENCJA Słonko, koincydencja
sarenka 13:43, 24 lut 2020

deszczowymaj napisał(a)

Proszę o bieżące relacje

Dam znać
deszczowymaj 13:44, 24 lut 2020

galgAsia napisał(a)
KOINCYDENCJA Słonko, koincydencja

O to to
deszczowymaj 13:45, 24 lut 2020

sarenka napisał(a)