Tak długo trzeba było czekać na Twój wątek a teraz nie nadążam ze śledzeniem .
W przyszłym sezonie wymienię jeżówki Eccentric na Glowing Dream. A ty jakie masz plany co do jeżówek? .
Aniu wczoraj za wiele nie zdążyłam zrobić w ogrodzie , późno jechaliśmy..po 17tej byłam na działce o 18tej jest już ciemno
Także wyrwałam tylko parę chwastków i trzy razy machnęłam łopatą może dzisiaj uda się coś więcej zdziałać
Widziałam Grażynkowego perukowca piękny kolor
ja ostatnio choruję na świdośliwy i Glediczję trójcierniową Sunburst mam ogromną chrapkę na takie ażurowe drzewka
No co Ty a mi się wydaje,że mój wątek mikroskopijnymi krokami posuwa się na przód
A dlaczego wymieniasz Eccentric ?
Moje plany hmmm...Ostatnio stwierdzam ,że mam za dużo zwykłych różowych i chce je wszystkie przesadzić w jedno miejsce (które właśnie szykuje) zrobię z nich taką wielką różową plamę i myślę żeby zaakcentować je fioletem przydałoby mi się coś wyższego ..może Perovskia albo niższego może Kocimiętka albo to i to
Asia- te zwykłe czyli te wysokie różowe? Mam takie one ponad metr mają. Kupiłam też nasiona i wysialam. Mam ich sporo. Jak w przyszłym roku będę je przesadzać plus dzielić te co mam 2-3 lata to będzie z 20 sadzonek...