Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

Juzia 13:17, 29 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
A basen widzę tu

Zasłonisz sobie widok na rabetę tym basenem.
To już lepiej go dać na tym wyższym trawniku.

Mnie widok basenu strasznie denerwuje. Nawet ciężko go aparatem ominąć

A przy domu taras masz?
deszczowymaj 13:54, 29 cze 2020

Juzia napisał(a)

Zasłonisz sobie widok na rabetę tym basenem.
To już lepiej go dać na tym wyższym trawniku.

Mnie widok basenu strasznie denerwuje. Nawet ciężko go aparatem ominąć

A przy domu taras masz?

Tarasu nie mam , planujemy przed wejściem do domu zrobić taki drewniany (ganek/weranada) chciałabym taki aby można było tam ustawić chociaż malutki stolik i krzesła albo ławkę

ale to melodia przyszłości ,najpierw mus wykończyć środek ..ocieplić z zewnątrz itd........

basen wyżej raczej odpada ..tam jest duża grucha która prędzej czy później wyleci ale też jabłoń .. i kolejna sprawa jest to miejsce bliżej ulicy ..odpada

Wiem ,że będzie wkurzał i denerwował no ale co zrobię tam gdzie go narysowałam jest też najcieplej ,najdłużej jest słońce
deszczowymaj 13:58, 29 cze 2020

popcorn napisał(a)
O rany masakra
Trudno mi doradzić nie będąc na żywo, chyba wtedy byłoby najłatwiej. Trzeba wyznaczyć strefy co gdzie i jak, plus komunikację, i najpierw cięższe rzeczy i architektura z wykopkami, dopiero potem rabaty i nasadzenia...
lepiej tak niż potem rozwalać rabaty i przenosić albo narzekać

Karolcia już chwilę się tam obracamy także najważniejsze strefy chyba już są ? albo raczej wiemy gdzie byśmy chcieli aby były

wykopki najgorsze już poczynione ..teraz tylko jeszcze chcemy pociągnąć wodę i kanalizę do kontenera ..i to chyba koniec wykopek

Anda 14:02, 29 cze 2020

Planowanie Jak fajnie Bardzo Ci wspolczuje

Mnie niebieskie monstrum bardzo denerwuje. Ono swieci z daleka. Jesli juz musi byc w tym miejscu, to warto to jakos przyslonic, tak mysle.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 14:10, 29 cze 2020

Anda napisał(a)

Mnie niebieskie monstrum bardzo denerwuje. Ono swieci z daleka. Jesli juz musi byc w tym miejscu, to warto to jakos przyslonic, tak mysle.

Ja w tym roku z różnych powodów mam basen idealnie przed leśną... piękny widok z tarasu na pływające jednorożce i flamingi Oby do jesieni
Przeorganizowanie ogrodu to spore wyzwanie, ale jakie przyjemne przy okazji Będę śledzić regularnie
deszczowymaj 14:13, 29 cze 2020

Anda napisał(a)

Dziękuję Ci Ewuniu

Na razie mamy małe niebieskie monstrum ..ale w przyszłym roku chcemy większe ..znaczy się eM chce ale wiesz co ? widziałam takie co z zewnątrz mają imitację drewna,albo kamień ..hmmm mniejsze zło
Dominika11 14:15, 29 cze 2020

Anda napisał(a)

widziałam, że można kupic w brązie ablo mozna osłonic np mata tez widziałam takie patenty - zawsze jakaś mozliwość, żeby nie raziło tak w oczy
Dominika11 14:19, 29 cze 2020

np takie cosik

lepsze zło

mozna jeszce zrobić na piasku
Juzia 14:32, 29 cze 2020

Anda napisał(a)

Hahahahaha!
To mam nową nazwę na basen mojej córy...

niebieskie monstrum! No cudownie!
Anda 14:34, 29 cze 2020

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies