Aniu tak jak Ci pisałam na początek najlepiej skupić się na pojedynczych gatunkach ale w większych ilościach ..nie popełniaj mojego błędu i nie sadź wszystkiego co Ci się spodoba,bo stworzysz misz-masz z którego później ciężko się (wydostać)
Na pewno lubisz hortensje,jeżówkiróże ..rozejrzyj się,poczytaj także o drzewach jakie chciałabyś mieć .. Może masz miejsca w ogrodzie które chcesz zasłonić,osłonić się ..lub stworzyć tło dla przyszłych nasadzeń
Oj samych jezowek wypisałam sobie naście
Nie wspomnę o rozach
Na forum jest tyle piękności
A co do hortensji - No cóż chyba się już nimi nacieszyłam
Bo mam prawie same hortensje
Nic innego mi nie kwitło
Pokazujemy publicznie swoje zdjęcia często z rodzinką, czy z jakiś wydarzeń lub podróży na różnych stronach społecznościowych, a unikamy przedstawiania siebie na ,,Ogrodowisku".
Dziwnie, to wygląda to, że o ile jeszcze pokażemy w ogrodzie swojego kotka lub pieska, to już broń Boże nie siebie. Nieraz się zastanawiam z kim ja wogóle koresponduję, bo sam nick niewiele mi mówi o płci
Ogrody to nie tylko rośliny. To przede wszystkim my. Ludzie którzy tworzą własne oazy zieleni.
Ja Asiu ostatnio zamieściłem w swoim wątku parę ujęć z ogrodu i nie miałem żadnych zahamowań aby pokazać publicznie na forum kto o to wszystko dba. Może za pośrednictwem Twojego wątku uda mi się namówić inne osoby, aby nie unikały i takich ujęć z własnych ogrodów.