Asia z drugiej nogi trzeba zacząć kopać
A tak poważnie uważaj bo zdrowie mamy jedno, a jeszcze w dobie corona to wiesz lepiej nie musieć po lekarzach chodzić
a zaczęło się tak niewinnie bardzo jestem zadowolona z decyzji o powiększeniu kółeczka i ta decyzja to dzięki Wam oczywiście
ostatnio miałam kilka nie oczekiwanych wizyt sąsiedzkich ..dalszych i bliższych ,tak z ciekawości przyszli zobaczyć co ja tu robię .. i wszyscy kręcą głowami ..że jak ?
tak szybko takie rabaty powstają ?
i że kwiatów tak dużo i niby że pięknie ale gdzie tu miejsce na większy samochód i jak zawracać ? (co oni wszyscy mają z tymi samochodami ?..przecież jest miejsce ) tylko nie będzie jeżdżenia po całym podwórku ..proste ..
A w okolicy raczej nie ma ładnych/kwiatowych ogrodów , raczej takie typowe wiejskie podwórka ..ewentualnie działki obsadzone z wszystkich stron tujami i to tyle ..stąd też takie zdziwienie ..bo jak to ? po co sadzić tyle kwiatów ? nie lepiej ogórki i ziemniaki ? a przecież można mieć to i to
Nie wiem, jak ja to zrobiłam, że nie dodałam Twojego wątku do obserwowanych. Ale nadrobiłam na szybko lekturę.
Z biodrem naprawdę trzeba uważać, nie szalej bo przedobrzyć łatwo niestety.