Asiul, a Ty miałaś jakiegoś plana na tę rabatę w sensie nasadzeń? czy paczysz i sadzisz, co Ci wejdzie pod rękę
Tak siem dopytowywuję, bo nie mogę się doszukać. A dopadł mnie grujecznik, ułapił za nóżkę i żyć nie daje Więc szukam gotowców do skomponowania
A więc tak ..dziewczyny mi tu podpowiedziały jak posadzić miskanty i hortki ..na początku chciałam je posadzić w lini ..rozciągnąć je na całą rabatę ,ale jednak nie byłby to dobry pomysł
..więc posadziłam je według wskazówek tu uzyskanych ..ale oczywiście musiałam ciut inaczej bo wiadomo że na papierze to wszystko wygląda inaczej niż w rzeczywistości i to My same wiemy najlepiej jaki efekt chcemy uzyskać ..co przysłonić a co nie
na tej nowej rabacie brakuje jeszcze sporo bylin i tam gdzie jest grujecznik miały być trzy hortki , jest jedna i miejsca na więcej raczej nie ma
są trzy miskanty ..które na razie wyglądają dziwacznie , otaczają Grujecznika który jeszcze nie jest zbyt wielki
Ta tujka wylatuje , lobelie też ..chce dosadzić przy miskantach rozplenice ,niżej po całości kocimiętki i bodziszki aaa i czyściec w większej ilości no i to tyle ..