Już nie raz miałam tak ,że przez myśli rabatowo-tetrisowe spać nie mogłam no cóż
ale ostatnio miałam taki sen : śniła mi się wielgachna rabata a na niej tylko stipa i Bergenia (ta o wielkich liściach ) sadzone na mijankę mówię Wam coś pięknego
jak dobrze że jest Ogrodowisko ..bo w przeciwnym razie bym się tak bujała z tą mini okrągłą rabatką i pewnie byłabym z niej mega dumna nie mając bladego pojęcia o tym,że może być lepiej
Ja nawet nie wiem jak wygląda siewka krzewuszki pewnie je wyrywam ale za to znalazłam jedną siewkę pęcherznicy i siewkę cisa (którego nie mam w ogrodzie ) pewnie ptaszki nasionko przyniosły ..i chwała im za to , mogły by tak więcej podrzucić
ale wiesz .. teraz niby jestem prawie zadowolona z tej nowej rabaty , no wiadomo jeszcze troszkę muszę tam dosadzić , ale zarys ogólny jest i jest ok ..ale znowuż jak spojrzę na tą najdłuższą rabatę to mi rynce opadajo
no patrzeć na nią nie mogę ..co ja tam mam nawyprawiane najchętniej to bym ją całą przekopała i sadziła od nowa ..ehhh