Ehh kurczaczki ..ja źle pisze to nie są iryski tylko Alstroemeria 'Flirt' bo to chyba nie są iryski ? hehe nawet nie wiem co mam to chyba raczej lilio podobne
A niech mi tylko ktoś powie ,że kaktusy są łatwe w uprawie ..to wytargam za ucho
przecież to to nie wiadomo jak się z tym obchodzić ,podlejesz źle..nie podlejesz jeszcze gorzej .. nigdy nie pojmę wymagań tych roślin ..jedno jest pewne ,przy nich na pewno nie można być nadopiekuńczym
Elu faktycznie delicious candy i kismet orange bardzo ładnie się rozkrzewiają ..myślę ,że wpływa na to też fakt że są dość niskie ..wysokie jeżówki nie są już tak chętne do przybierania na masie
A czy Twoja Kismed intense orange też ma odcień malinowy ? W ogóle to chyba ciężko tak na prawdę określić jej kolor ..najpierw pomarańcza a później pojedyncze kwiaty przechodzą w malinową czerwień ..Czy u Ciebie też tak jest ?
U mnie też deszczowo , drugi dzień leje non stop .
Bodziszki kupione fartem zamawiałam w necie ..u sympatycznego pana z roslinygardenia
Asik, normalnie plemnik na sterydach
Ja też już zakończyłam pomidorowanie, nie był to najlepszy sezon, tyle powiem...
Za to następny będzie taki, że hoho...!