Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

sylwia_slomc... 11:54, 25 lis 2019

deszczowymaj napisał(a)

U nas też dużym problemem jest rozmieszczenie pokoi ..bo jak to w starym budownictwie,wszystkie pomieszczenia są przejściowe,można biegać na około
Jak na razie udało nam się po części rozwiązać ten problem (ach jak by się przydał projektant)
Ale na pewno kuchnia będzie pomieszczeniem przejściowym i jeden z pokoi dzieci.

Dziękuję za wsparcie

U nast też same przejściowe, ale w przyszłej kuchni na pewno jedne drzwi zlikwidujemy, do sypialni z kuchni nie będę latać
ewsyg 11:54, 25 lis 2019

Współczuje Wam tego. U mnie domek już stoi w surowym stanie. W przyszłym roku mam nadzieję, że podgonimy i może za jakieś dwa lata wprowadzę się do nowego domku
Rozbudowywaliśmy stary dom. wszyscy nam mówili, żeby zburzyć i postawić od nowa. Nie słuchaliśmy dobrych rad. Jak mąż zaczął przy tym robić to się okazało, że wszytko jest liche. W trakcie rozbudowy rozbierał po kawałku i zastąpiliśmy nowymi murami.
deszczowymaj 13:59, 25 lis 2019

Ania111 napisał(a)
Asiu ,

Teraz masz fajny okres w swoim życiu ,
Rób dużo zdjęć
za 10 lat będziesz tylko się z tego śmiała ,

może jakieś fotki z tej rewolucji

Aniu fotki z rewolucji (jednego pomieszczenia)już były

deszczowymaj 14:06, 25 lis 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Asiu my póki babcia tam mieszka i nie chce się przenieść do nas to raczej nie zaczniemy( choć eM by chciał bo coraz starsi jesteśmy)Babcia 90 lat prawie, starych drzew się nie przesadza....
Trzymam kciuki za Was i pokazuj koniecznie remonty też, ja uwielbiam takie metamorfozy ogladać

No tak starych drzew się nie przesadza (choć My ogrodnicy i na takie mamy sposoby)taki żarcik

Nasza babcia zgodziła się na (przeprowadzkę do swojej córki) dopiero gdy całkowicie zaniemogła i przestała chodzić a dożyła 95lat.
deszczowymaj 14:12, 25 lis 2019

ewsyg napisał(a)
Współczuje Wam tego. U mnie domek już stoi w surowym stanie. W przyszłym roku mam nadzieję, że podgonimy i może za jakieś dwa lata wprowadzę się do nowego domku
Rozbudowywaliśmy stary dom. wszyscy nam mówili, żeby zburzyć i postawić od nowa. Nie słuchaliśmy dobrych rad. Jak mąż zaczął przy tym robić to się okazało, że wszytko jest liche. W trakcie rozbudowy rozbierał po kawałku i zastąpiliśmy nowymi murami.

To fakt,że co nowe to nowe a przy remoncie takiego staruszka,bardzo dużo rzeczy nieprzewidzianych wychodzi w trakcie prac..no ale my się z tym liczyliśmy,bo czego można się spodziewać po wiekowym domku

Ale nic,nie ma co marudzić..trzymam się tego że kiedyś będzie Pięknie i pocieszam się tym,że chociaż ogród już w jakimś stopniu istnieje
ewsyg 16:37, 25 lis 2019

No właśnie Asiu, ogrody już mamy, domki muszą poczekać
deszczowymaj 21:44, 25 lis 2019

ewsyg napisał(a)
No właśnie Asiu, ogrody już mamy, domki muszą poczekać

Tak..i od razu wiadomo co jest dla Nas priorytetem
waldek727 04:08, 26 lis 2019

deszczowymaj napisał(a)

To fakt,że co nowe to nowe a przy remoncie takiego staruszka,bardzo dużo rzeczy nieprzewidzianych wychodzi w trakcie prac..no ale my się z tym liczyliśmy,bo czego można się spodziewać po wiekowym domku

Ale nic,nie ma co marudzić..trzymam się tego że kiedyś będzie Pięknie i pocieszam się tym,że chociaż ogród już w jakimś stopniu istnieje

Żeby jeszcze dziadek między ścianami parę dukatów schował, to by szybciej poszło.
deszczowymaj 09:45, 26 lis 2019

waldek727 napisał(a)

Żeby jeszcze dziadek między ścianami parę dukatów schował, to by szybciej poszło.

Waldku..ja rozumiem,że co niektórzy lubią rano wstawać ale żeby aż tak ?

Na dukaty jeszcze się nie natknęliśmy.. być może wszystko przed nami
greg66 18:12, 26 lis 2019

deszczowymaj napisał(a)

Asiu jak Tobie będzie się podobało to będzie Pięknie