Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

antracyt 19:20, 23 lis 2019

Jaki ładny piec kaflowy, uwielbiam przy takim plecy grzać sporo jeszcze pracy przed Wami, ale ile już zrobione!
Magleska 19:36, 23 lis 2019

Asia wiem....na pewno byście chcieli już mieszkać ….ale pomalutku....robota idzie do przodu i z każdym dniem będzie jej ubywać
jak ja się wprowadzałam do obecnego domu, to pół roku jeszcze wykończenie trwało ...np.bez kuchni i drzwi wew mieszkaliśmy 3 miesiące ….były tylko w miarę skończone pokoje dzieci ,sypialnia i jedna łazienka

.pamiętam jak miałam dość tego pyłu i kurzu wszędzie ….porozścielanych starych dywanów i wykładzin ......ale minęło i już nawet zdążyłam zapomnieć jak po przeprowadzce usiadłam i nie wiedziałam od czego zacząć -czy rozpakowywać ,sprzątać ,czy po prostu się upić hihi
najlepsze były prowizoryczne drzwi do wc z płyty osb ,gdzie dołem i górą były prześwity ….….ale i tak wolałam tak mieszkać niż wynajmować

więc głowa do góry i już niedługo będzie super -wiem ,że remont jest gorszy niż wykańczanie ,ale też kiedyś nastąpi ten dzień ,że będzie zrobione …..a później zaczniesz wymyślać ,że coś byś pozmieniała
Ania111 19:54, 23 lis 2019

Asiu ,
Ja Cię doskonale rozumiem .
Zaczynałam od gotowania w blaszaku
Spaliśmy w domu tylko z tynkami

Też nie mogłam się doczekać
Ale te czasy wspominam z sentymentem
sylwia_slomc... 20:31, 23 lis 2019

Asia, a ja Ci zazdraszczam, że już jeden pokój gotowy. Mnie dopiero czeka taki remont, dom jest przeszło 60 letni nic w między czasie nie było remontowane gruntownie poza oknami i obecnie gankiem, całą resztę trzeba rozebrać jak u Ciebie plus cały dach niestety, teraz przy stodole to wyszło.
Tak więc ciesz się bo jesteś bliżej zamieszkania w nim niż ja w swoim
greg66 20:56, 23 lis 2019

Asiu no to mieliśmy taki sam rozpierduch
Powoli wszystko sobie zrobicie, wiem że chciałoby się na już ale nawet jak weźmiesz firme to i tak trochę niedoróbek by było a kasa pójdzie.
Kibicuję i dawaj znać o postępach z chęcią będę oglądał.
sylwia_slomc... 20:59, 23 lis 2019

Ja też
Dorii 21:01, 23 lis 2019

Aniu my mieliśmy w toalecie zasłonkę a na kuchnię czekałam rok. Mycie naczyń w wannie to czego nigdy gdy nie zapomnę ale powtarzać nie chcę. Wanna oczywiście stała w niewykończonej łazience.

Podziwiam za remont, to trudniejsze niż wykończenie nowego domu.
ElaS 21:37, 23 lis 2019

Dlatego remont starego domu odwlekałam ile mogłam. Zrobiłam go dopiero w zeszłym roku. Wykończeniówkę w tym. Teraz żałuję, że tak późno, bo jednak nic nie odda tego klimatu. Klimatu starych domów, w nowej oprawie ma się rozumieć
Waclaw 15:45, 24 lis 2019

i ja z przyjemnością oglądam zmiany. Lubie takie remonty. Prace nie straszne, u mnie najgorzej z projektem wnętrz, rozmieszczeniem pokoi w starym domu. Już wkrótce będziesz miała pięknie. Tak jak piszą powyżej: będziesz wspominała z rozrzewnieniem
Powodzenia
deszczowymaj 10:41, 25 lis 2019

antracyt napisał(a)
Jaki ładny piec kaflowy, uwielbiam przy takim plecy grzać sporo jeszcze pracy przed Wami, ale ile już zrobione!

Piec niestety albo stety wyleciał,na początku mieliśmy plan aby go rozebrać a kafle zostawić i może do czegoś wykorzystać(albo po prostu dać komuś,chętnych na nie jest dużo)..no ale przy rozbiórce okazało się,że wszystko się sypie,kafle popękane no i nici z planów.