No właśnie, tu sprawa nie jest taka oczywista. Pani ze szkółki powiedziała dokładnie to co Ty, ale dodała, że u jej mamy to już nie przezimowała. Pożyjemy zobaczymy Jakoś bardzo się na jej obudzenie po zimie nie nastawiam, ale jak się uda, to będzie super.
W zeszłym roku wysiałam Cherry Brandy i całą zimę wyglądała na żywą (zadołowana w skrzyni warzywnej). Dopiero przedwiosennie ulewy ją załatwiły. Zobaczymy, co z tą nową będzie.
Nie mam Koko Loko, to chociaż kilka innych różanych portretów wstawię
Nówka Lemon Rokoko. Na razie jeden kwiat pokazała, sporo pączków czeka w gotowości. Druga nówka Novalis, też ma pączki, ale jakieś mini jak na tą różę, hmmm. Ciekawe czym się okaże jak zakwitnie.
Orienta Djamila też cała w pączkach. Do towarzystwa dostała trochę orientalnego koloru. Podoba mi się ten zestaw, na żywo mniej intensywny, ale nadal mocny
Niemka nn, przesadzona jesienią, mimo, że cięta do pół łydki, to cała w kwiatach. Nie mogę się doczekać, kiedy wróci do pierwotnego wzrostu, czyli 1,2m
I niespodzianka W miejscu, z którego ją zabierałam, został kawałek. Czy to znaczy, że nie miała podkładki?