Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Basieksp 17:44, 07 sie 2023

Gosialuk napisał(a)
Potwierdzam podbiał. Ciężko go usunąć, bo odrasta z małego kawałka korzonka. Podobny jest w tym do podagrycznika, tylko te kłącza ma takie ciut grubsze i bielsze.

To jak ekspansywny to chyba go usunę za wczasu. Podgranicznika mam dużo, cały czas z nim walczę Chociaż, ten podbiał listki ma nawet ciekawe.
Gruszka_na_w... 21:03, 07 sie 2023

Zdjęcia porównawcze Filemona wyraźnie wskazują, że mu u Was nad wyraz dobrze. Sierść ma czyściutka, futerko lśniące. Okaz zdrowia.
Po tych deszczach ogrodowy busz prezentuje się bardzo okazale.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Basieksp 21:50, 07 sie 2023

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Zdjęcia porównawcze Filemona wyraźnie wskazują, że mu u Was nad wyraz dobrze. Sierść ma czyściutka, futerko lśniące. Okaz zdrowia.
Po tych deszczach ogrodowy busz prezentuje się bardzo okazale.

Dziękuję To nasz pierwszy kot zawsze tak jakoś z psami było nam po drodze, a tu kot się znalazł A w ogrodzie zazieleniło się ładnie, tylko mokro, zimno i wietrznie u nas. Ale to nic od środy ma być cieplej, mam jakieś drobiazgi zamówione, będzie pogoda w sam raz na sadzenie
Basieksp 21:53, 07 sie 2023

Filemon w ogrodzie na smyczy a Aza ma swoją ulubioną miejscówkę pod czarnym bzem i jaśminowcem
Kordina 22:12, 07 sie 2023

Basieksp napisał(a)

Sami jesteśmy zdziwieni jak się zmienił a raptem niecałe dwa miesiące jak u nas jest zrobiłam takie porównanie

Wasza miłość i uwaga go uskrzydliła
Basieksp 23:11, 07 sie 2023

Kordina napisał(a)

Wasza miłość i uwaga go uskrzydliła

On nam też daje sporo radości czasami mocno zabawny jest i taki mały mruczek
Magara 23:38, 07 sie 2023

Basieksp napisał(a)

Żartujemy, że to jest najbardziej rozpieszczony kot w okolicy A pomidory, narazie nie musimy podpierać, ale jak był taki problem to eM ma takie podpórki wędkarskie albo dodatkowo podwiązywał gałązki do góry

O najbardziej rozpieszczonym kocie w okolicy to możemy sobie pogadać - znam jedną taką Sfochowaną hrabinę
Basia, dzięki A dałoby radę pokazać te podpórki wędkarskie? Też myślałam o podwiązywaniu ale mam już taką plątaninę sznurków, że nie wyrabiam
Makao 06:58, 08 sie 2023

Basieksp napisał(a)

Sami jesteśmy zdziwieni jak się zmienił a raptem niecałe dwa miesiące jak u nas jest zrobiłam takie porównanie

Trafił w bardzo dobre ręce i czuje wdzięczność. Widać że zdrowo teraz się chowa. Ja na swoje kotki jak patrzę to też mówię 'ale wam dobrze'. Sama radość
Basieksp 22:21, 09 sie 2023

Magara napisał(a)

O najbardziej rozpieszczonym kocie w okolicy to możemy sobie pogadać - znam jedną taką Sfochowaną hrabinę
Basia, dzięki A dałoby radę pokazać te podpórki wędkarskie? Też myślałam o podwiązywaniu ale mam już taką plątaninę sznurków, że nie wyrabiam

Jutro zrobię fotkę tej podpórki, to są takie zwykłe wędkarskie
Basieksp 22:24, 09 sie 2023

Makao napisał(a)

Trafił w bardzo dobre ręce i czuje wdzięczność. Widać że zdrowo teraz się chowa. Ja na swoje kotki jak patrzę to też mówię 'ale wam dobrze'. Sama radość

Mamy z nim trochę ubaw wczoraj pierwszy raz "zaczepiał Azę" tak kilka razy dostała od niego po nosie, ale nie drapał, tylko tak śmiesznie uderzył ją w nos łapką, a ona wstała i poszła sobie