Zdjęcia porównawcze Filemona wyraźnie wskazują, że mu u Was nad wyraz dobrze. Sierść ma czyściutka, futerko lśniące. Okaz zdrowia.
Po tych deszczach ogrodowy busz prezentuje się bardzo okazale.
Dziękuję To nasz pierwszy kot zawsze tak jakoś z psami było nam po drodze, a tu kot się znalazł A w ogrodzie zazieleniło się ładnie, tylko mokro, zimno i wietrznie u nas. Ale to nic od środy ma być cieplej, mam jakieś drobiazgi zamówione, będzie pogoda w sam raz na sadzenie
O najbardziej rozpieszczonym kocie w okolicy to możemy sobie pogadać - znam jedną taką Sfochowaną hrabinę
Basia, dzięki A dałoby radę pokazać te podpórki wędkarskie? Też myślałam o podwiązywaniu ale mam już taką plątaninę sznurków, że nie wyrabiam
Trafił w bardzo dobre ręce i czuje wdzięczność. Widać że zdrowo teraz się chowa. Ja na swoje kotki jak patrzę to też mówię 'ale wam dobrze'. Sama radość
Mamy z nim trochę ubaw wczoraj pierwszy raz "zaczepiał Azę" tak kilka razy dostała od niego po nosie, ale nie drapał, tylko tak śmiesznie uderzył ją w nos łapką, a ona wstała i poszła sobie