I na koniec, ktoś mnie zaczepiał za długo byłam skupiona na roślinach, nie na niej No i podkopała mi jedneho iglaka, ale musiała to zrobić wcześniej, taka to paskuda na szczęście większych szkód nie robi, tylko pod tą jedną choinką kopie sobie dziurę, ja zakopuję, kładę tam jakieś przeszkody, a ona i tak robi swoje. Mamy tak kilka razy w sezonie, pod tą jedną choinką
Nie byłam teraz, tydzień temu kurowałam się, a dziś nadrabialiśmy ogrodowe zaległości Ale jak pojedziemy to już tylko dla sqmej przyjemności Mam już duży zapas suszonych, trochę zamrożonych
Cudowne jesienne kolory. Uwielbiam połączenie żółci i czerwieni jesienią w ogrodzie. A u ciebie tej czerwieni całkiem sporo.
Jak byłam u Mrokasi i Agatorek z wizytą to tez pokazywały miejsca gdzie psy kopią na okrągło i nie ma na nie siły. Trzeba przyjąć to do wiadomości i pogodzić się z ich brzydkim nawykiem. Przecież tym cudnym mordkom nie da się nie wybaczyć.
Fajnie, że wczoraj wykorzystałam cały dzień na ogród dziś pada, mokro, zimno. Wyszłam na chwilę by zrobić zdjęcia tego co wczoraj posadziłam i dosłownie dłonie mi zmarzły.