My mamy w ogrodzie jednego dąbka, nie za duży, po tym grzybobraniu eM rozsypał pod nim ścinki po grzybach no ale tak to nie działa, raczej grzybów u siebie w ogrodzie nie będę miała a na zakupy jeszcze chcę się wybrać i jeszcze chyba dokupię astrów i może tych chryzantem
Super tylko mnie jak na złość jakieś przeziębienie dopadło, nie mocno ale zawsze coś mam od eM a zakaz wychdzenia na dwór mam się kurować, a dziś nie pada i nie jest aż tak zimno, a ja w domu w sumie gorączki nie mam, może jutro będę już zdrowa
Pora wypróbować domowe nalewki. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Może się uda, bo od poniedziałku będzie cieplej.
Myślę, że jutro już będzie ok katar przechodzi, w kościach już też mnie nie łamie, jeszcze tylko trochę w gardle drapie. Syrop z czarnego bzu, miód i imbir, pomagają, czymś z apteki też się wspomagam
Teraz sobie odpuściłam grzybowy weekend. Ale już nie kicham, eM też ok, jak nic się nie zmieni to w weekend na podgrzybki No może i rydz się jakiś końcu trafi ale najpierw rodzinne sadzenie tulipanów eM kupił sobie trochę cebul tulipanów, bo je lubi, będzie sadzenie