Mi to przesadnie sprawia największą frajdę No i jeszcze jaką satysfakcję miałam, że wszystko nowe co posadziłam to moje rośliny z ogrodu, które już miałam. Bo hosty i paprotki podzieliłam, perukowiec też sama sobie rozmnożyłam. Jedynie wiąz i klonik był kupiony ale w poprzednich sezonach Kiedyś wszystko musiałam kupować, teraz mogę dzielić i jeszcze z sąsiadkami się dzielę
Wszystko Ci Ładnie rośnie Basiu.
Fajnie obłożyłaś oczko kamieniami. I roślinki w środku pięknie wyglądają. Nie widać że ono świeżutkie.
Też mam frajdę z przesadzania. Mój ogród przez to wyglDa jak młody. Derenioeą zmieniam trzeci raz w piątym sezonie ogródkowamia.Mam nadzieję że tym razem będę zadowolona.
Choć sądze że my to nigdy nie przestaniemy przesadzać bo ta frajda nam potrzebna
Ależ u Ciebie kwiatów - prawdziwe lato Oczywiście obejrzałam dokładnie zdjęcia hortensji, bo masz inne odmiany niż ja. Oczko wodne wygląda świetnie. Roślini chyba się zadomowiły.
Tak jak się czasami mówi, żaden ogród nie jest tak do końca skończony Mój napewno nie jest A pysznogłówki bardzo lubię, lubię ich zapach, chociaż czasami u mnie mączniaka łapią.
Z oczkiem to był dal nas jeden z bardziej trafionych pomysłów, bardzo nam sie podaba, już teraz No i jest poierwsza zielona żaba, bo te szare to prawie od razu były
Te dalie to moje ulubione, kolor mają taki intensywny Zawsze jedną karpę sadziłam przy takim konarze, ale trochę mi ich przybyło, nie mam miejsca na dalie, a tam zrobiło się trochę miejsca po rokitnikach i tak bez pomysłu posadziłam tą nadwyżkę dali, całkiem ładnie to wygląda teraz
Pięknie to oczko wyszło.
Czy pomidorom obrywacie wszystkie liście jak mają już owoce. Pytam z ciekawości, oberwałam na dole i dumam czy powinnam pod pomidorami wyżej też wycinać?