Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Makao 19:59, 22 wrz 2025

Aż nie do wiary że idzie jesień. Wszystko masz soczyście zielone. Cudnie zdrowe hosty. Moje już częściowo zaschnięte.
Basieksp 21:02, 22 wrz 2025

Gosialuk napisał(a)
Oczko jest bardzo klimatyczne. Inne zakątki również, masz fajne połączenia roślin.

Dziękuję Lubię cieniolubne rośliny i chyba dlatego jakoś mi wychodzą te połączenia Dużo gorzej wychodzą mi słoneczne rabaty, tam zawsze wychodzi mi bałagan, dosłownie
Basieksp 21:12, 22 wrz 2025

Makao napisał(a)
Aż nie do wiary że idzie jesień. Wszystko masz soczyście zielone. Cudnie zdrowe hosty. Moje już częściowo zaschnięte.

U nas dużo padało i było chłodno, myślę, że dlatego hosty tak się jeszcze u mnie trzymają. Niektóre dopiero zaczynają kwitnąć. No i też tak stwierdziłam, że ten mój ogród jakiś taki zielony się zrobił, czasami brakuje mi troche koloru w niektórych miejscach ale z drugiej strony lubię takie zielone zakątki
Margo2 21:32, 22 wrz 2025

Basiu, strasznie dawno mnie u Ciebie nie było.
Ostatnio pisałam o ciemiężycy.
Twierdzisz, że u Ciebie jest na nią za sucho, a ja widzę pięknie języczki i rodgersje. Nie może być zatem za sucho.
Jeśli u mnie zakwitła to i u Ciebie zakwitnie. Tylko pewnie musi mieć czas na zadomowienie. U mnie nie kwitła 2 lata. A rośnie przy jałowce i ma naprawdę bardzo sucho.
Oczko wygląda obłędnie. Wcale się nie dziwię, że zabiera Ci czas
Moje dwa maluchy tez uwielbiam obserwować. Bardzo żałuję, że nie mogę zrobić u siebie takiego wejścia do wody jak u Ciebie.
No i muszę koniecznie pochwalić cieniste zakątki. Są boskie. Wcale się nie dziwię Agatorkowi, że się nimi zachwyca.