Oj nie wiele,, nie wiele .
Trochę roślin posadziłam, ale nie za bardzo jeszcze je widać.
Na wiosnę jeszcze chcemy jeszcze go trochę zmienić .I dosadzę ta jeszcze sporo roślin.
Ale myślę, że z roku na rok będzie ładniej wyglądało to miejsce.
Jak i inne Bo mój ogród w wielu miejscach się zmienia.
Dzisiejszy staw ..pełen wody
Pozdrawiam i dobrej niedzieli życzę
Aniu przepiękne widoczku z tym stawem. Jeszcze masz sporo kwitnących. U mnie już wszystko prawie zanika. Dzisiaj jadę sprzątnąć dalie korzenie może nie zmarzły były przykryte w altance.
Morning mój jeszcze za młody aby kwitnąć. Ale Gracilimusy kwitły. W tym roku ciepła i długa jesień i myślę, że w przyszłym roku kwitnienie może się nie spełnić. Ten twój ma piękne ciemne pędzelki.
Aniu fajnie ten staw wygląda. Jak go obsadzisz na pewno będzie klimatycznie. Wiosną będziemy działać na całego. Teraz już pogoda bardzo nie sprzyja. U nas dziś wiało, a temperatury nie najwyższe. Zdecydowanie wolę wiosnę, choć jakoś szybko ucieka.
Oj dla mnie jeszcze nie przepiękne .Trochę już tam roślin posadziłam. Ale nie wiele jeszcze widać. Za rok jeszcze coś dosadzę i powolutku widok będzie się zmieniał na ładniejszy .Jeszcze dużo roślin mi tam się marzy....ale,,, będzie powoli.
Ja cześć dalii już wykopałam i z 10 ( z24 ) mi zostało jutro do wykopania. I eukomisy i nerina.
Mój ML w tym miejscu już 2 rok rośnie i zakwitł .
W innych miejscach też je mam i nie zakwitły.
Gracilimusy są cudne. Niestety nie mam ich. Na razie w sferze marzeń.
Myślę, ze ta długa jesień korzystnie wpłynęła na wiele roślin. Nie tylko na kwitnienie traw.
Dziękuję Elu. Dobrego tygodnia życzę i zdrówka