No Aniu! Gdybyś jeździła z nami na nasze wojaże ogrodowe, to nie raz byłabyś w tej szkółce W czerwcu kolejne Dni Otwartych Ogrodów w Nałęczowie, mamy kolejny wypad. Wybieraj się![/quoteI O, widzisz. Nie byłam nigdy w tej szkółce. Wielka , dużo roślin, ceny przystępne. Spodobała mi się. Oj Aniu, chciałabym czasami pojechać z wami ale często jakieś albo zawodowe albo rodzinne sprawy przeszkadzały. Zobaczymy jak w tym roku to wypadnie, bo też jest pewien problem. A kiedy dokładnie w czerwcu są te otwarte dni w Nałęczowie ? Ty jedziesz ?
Jeszcze trochę wiosennych kadrów Nie pamiętam czy kupowałam czy skąd mam ten krwiściąg ???. W sumie wcześnie kwitnie. Ładny.
Aniu to rdest wężownik bistoria. U mnie akurat sarny zjadły pędy kwiatowe i kwitnienia nie będzie. Szkółka w Nałęczowie fajna. Ja już kilka razy tam byłam przy okazji. Choć ostatnio się za bardzo nie obkupiłam, bo z miejscem w bagażniku było krucho.
Piękne kwitnące drzewka. Staw masz przecudny. Już kwitnie bodziszek żałobny? U mnie jeszcze nie.
To jest rdest wężownik Aniu. Mój coś nie za bardzo chce przyrastać. A Ewa w Pszczelarni miała go całe łany.
Jaką masz piękną szachownicę perską. Wykopujesz? Kupiłam kiedyś kilka ale nie przetrwały. Może dlatego że nie wykopałam na zimę?
Świetne zakupy, a jakiego koloru te rdesty i przetacznikowiec?